Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:Witam wszystkie staraczki uf przeczytałam wszystko . Ja również zakupiłam w tym miesiącu żel na allegro w aplikatorach. Poślizg i doznania super. Jestem już po owulce więc zobaczymy czy fasolka się pojawi. Życzę wszystkim zieloności.
Witamy kolejną conceiv'kę Pamiętaj, żeby się nie stresować. Zajmij się sobą i swoją pasją a dzidzia przyjdzie wtedy kiedy uzna to za stosowne Pozdrawiam serdecznie -
nick nieaktualny
-
Ej, ja też stosuję conceive w tym cyklu. Fajniutki jest, bo nie wycieka. Stosuję tylko, jak widzę brak śluzu, bo ostatnio dzięki wiesiołkowi przynajmniej 1 dzień śluzu rozciągliwego mam. W tym miesiącu 1 raz na poważne, teraz czekam na efekt.
-
Witam wszystkie staraczki:)
Ja tez właśnie stałam się posiadaczką żelu w aplikatorach.
Będę próbować chociaż nie liczę na wiele.
U mnie duży problem ze śluzem a właściwie prawie jego brak po operacji na szyjce macicy.
Przygotowuję się do histeroskopii a potem może wezmę pod uwagę inseminację.
Żeby nie tracić tego cyklu spróbuję z żelem.Na pewno nie zaszkodzi3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
Zawsze miałam ładny śluz ale w cyklu, który się właśnie skończył miałam zaledwie kilka godzin płodny śluz mimo brania wiesiołka, picia dużej ilości wody itp... dlatego dzisiaj zakupiłam sobie żel w aplikatorach, który jest teraz w PROMOCJI!!!
To link:
http://www.przedciaza.pl/114-conceive-plus-aplikatory-8-szt.html
Mam nadzieję, że pomożesamira lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Też kupiłam od tego sprzedawcy, odebrałam osobiście.
Ma krótka datę ale do marca pewnie zdążę go zużyć3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Kaczorek wrote:Też kupiłam od tego sprzedawcy, odebrałam osobiście.
Ma krótka datę ale do marca pewnie zdążę go zużyć
Akurat wystarczy na dwa cykle ale mam nadzieję, że już w tym, który zaczęłam, uda się zaciążyć
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
zamówiłam wczoraj to "cudo" - a może to pomoże - data do marca, ale jak prześlą w miarę szyBeta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
zamówiłam wczoraj to "cudo" - a może to pomoże - data do marca, ale jak prześlą w miarę szybko to zużyjemy na pewnoManieczka86 lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
apaczka wrote:Ja w tym cyklu też zamierzam przetestować. Oby się udało:) Trzeba coś robić żeby nie zwariować
no właśnie - trzeba próbować sobie pomóc inaczej to czekanie by nas wykończyło.apaczka lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Manieczka86 wrote:A ja płaciłam 39 zł + przesyłka za 8 aplikatorów ze strony, którą wczoraj Wam podałam.
Manieczka86 lubi tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
-
Hej kobietki Dostała darmową próbkę tego żeliku i tak się zastanawiam w który dzień cyklu go użyć żeby było najkorzystniej. Na razie nie kupuję całej tuby bo musze sprawdzić czy nie będę miała na niego alergii bo u mnie jazdy alergiczne często występują. mam nadzieję że będę mogła go używać i że pomoże
Lena87 lubi tę wiadomość