Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
MOI cudowne wieści:)
a powiesz mi jaki miałaś śluz (kremowy czy może w ogole nie występował") w dniach kiedy się staraliście??
u mnie było mokto ale raczej taki białawy no i dlatego ten żel używałam:) ciekawe jakie efekty będą bo to mój pierwszy cykl z żelem teżMOI lubi tę wiadomość
-
Śluz miałam raczej wodnisty, czasami bywał rozciągliwy, ale nie było to książkowe kurze białko, tylko rozciągliwe nitki na papierze
A żeli od zawsze używaliśmy, bo nigdy nie byłam jakaś super nawilżona, chociaż stwierdzam, że wiesiołek bardzo mi w tej sprawie pomógł
Dziewczyny, trzymam za was kciuki, i zarażam każdą z was po kolei!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -
Zamawiając na allegro koniecznie sprawdzajcie komentarze, ale sprawdzajcie też z jakiego okresu one pochodzą. Już kilka razy nacięłam się na super sprzedawcę z mnóstwem pozytywów i kilkoma negatywami. Okazało się, że te negatywy były najświeższe, a pozytywy miały kilka lat. Sprzedawca jechał na dobrej opinii, ale zaczął ostro kręcić. Zwracajcie uwagę na daty!
-
Milcia masz jakiegoś konkretnego sprzedawcę na myśli? podaj link do żelu...
tak to prawda trzeba patrzeć na aktualne komentarze i jeśli jest jakiś negatyw to popatrzeć kiedy wystawiony....może być że bardzo dawno temu i od tamtej pory się poprawił sprzedawca:)
ja zawsze zamawiam na allegro i tylko jeden jedyny raz się nacięłam na sprzedawcę, ale był nowy, kilka pozytywów a po spóźniającej się pzesyłce lawina negatywów popłynęła.