Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Manieczka86 wrote:Dzisiaj przyszedł żel Już nie mogę się doczekać aż go wypróbujemy
ja dostałam wczoraj sms, że przesyłka została wysłana - może dzisiaj dojdzie? też jestem bardzo ciekawaManieczka86 lubi tę wiadomość
Beta 2.01 - 4120 (19dpo)
Beta 4.01 - 8317 (21dpo) -
karm3lka wrote:u mnie pierwszy cykl z Conceive plus i owocny Także chyba ma jakieś pozytywne działanie
Powodzenia dziewczętahttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Dziewczyny mogłybyście mi podać jaki jest termin ważności tego żelu? Chodzi mi o to czy krótki np. kilka miesięcy czy raczej dłuższy liczony w latach?
-
vanessa wrote:Dziewczyny mogłybyście mi podać jaki jest termin ważności tego żelu? Chodzi mi o to czy krótki np. kilka miesięcy czy raczej dłuższy liczony w latach?3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
Kaczorek wrote:Mój ma do marca 2014, ale ja kupiłam w promocji właśnie z tego powodu.
Mój też do marca a dokładnie do końca marca. Czyli jeszcze 2 miesiąceNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnyVanessa kochanie, w super pharm jest 8 aplikatorow za 45 zł(bez promocji) a wiec nie wiem jaki jest w tym interes aby zakupic taki z krótką data ktory z przesylka wyjdzie tyle samo jak nie drożej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 17:19
Manieczka86, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Vanessa kochanie, w super pharm jest 8 aplikatorow za 45 zł(bez promocji) a wiec nie wiem jaki jest w tym interes aby zakupic taki z krótką data ktory z przesylka wyjdzie tyle samo jak nie drożej..Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Wczoraj z ciekawości użyliśmy żelu. Bardzo fajny jest Niestety złapało mnie przeziębienie i mam początki grzybicy pochwy teraz obawiam się co będzie z moją owulacją. Mam nadzieję, że uda mi się wyleczyć jedno i drugie do owulacjiNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Już od wczoraj Clotrimazolum, Iladian i wit. C 1000mg. Dziwne jest to, że mimo brania witamin jednak mnie choróbsko złapało Najciekawsze jest jednak to, że jak powiedziałam księciuniowi o grzybicy to kazał sobie Siuraka posmarować Clotrimazolum czego nigdy wcześniej nie chciał robić. Zawsze musiałam go prosić i przypominać. Podobnie było z tabletkami wspomagającymi spermę. Zawsze się wzbraniał a teraz taki potulny jest. Ale wolę nie pytać dlaczego bo jeszcze się rozmyśli he he
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 17:24
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
marsylianka wrote:vanessa, zwykły to 03/2015Kaczorek wrote:Mój ma do marca 2014, ale ja kupiłam w promocji właśnie z tego powodu.
Dzienki za info Czyli wychodzi na to że ten po promocyjnej cenie ma krótką datę. Ja wolę żeby był dłużej ważny bo mój M pracuje na wyjeździe i nie wiadomo kiedy akurat wypadnie tak że wolne będzie miał kiedy ja będę miała dni płodne a chcę ten żelik kupić wcześniej żeby czekał na odpowiednią okazję, bo z kupnem w ostatniej chwili to może być problem.
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Manieczka86 wrote:Już od wczoraj Clotrimazolum, Iladian i wit. C 1000mg. Dziwne jest to, że mimo brania witamin jednak mnie choróbsko złapało
Jeżeli mogę Ci coś doradzić to po skończonej kuracji stosuj jeszcze co najmniej przez 2 tyg. jakiś probiotyk np. lactovaginal, lacibios femina, iladian. A często masz takie infekcje?Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem bardzo zadowolona z tego żelu.
Jeszcze nigdy nie miałam tak ciągliwego śluzu.
Chcę wierzyć że to pomożeManieczka86, vanessa lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualny
-
vanessa wrote:Jeżeli mogę Ci coś doradzić to po skończonej kuracji stosuj jeszcze co najmniej przez 2 tyg. jakiś probiotyk np. lactovaginal, lacibios femina, iladian. A często masz takie infekcje?
Również od wczoraj stosuję Multilac. Codziennie jem też jogurt naturalny. Kiedyś miałam często. Później długo nie miałam. W przedostatnim cyklu miałam ale gin przepisał dopochwowo tabletkę i doustnie dla mnie i dla M. Myślę, że to z powodu słodyczy, których troszkę za dużo zjadłam w poprzednim cyklu. No i piwko się kłania. A przez ostatnie 2 tyg nie brałam żadnego probiotyku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 17:57
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Manieczka86 wrote:Również od jutra stosuję Multilac. Codziennie jem też jogurt naturalny. Kiedyś miałam często. Później długo nie miałam. W przedostatnim cyklu miałam ale gin przepisał dopochwowo tabletkę i doustnie dla mnie i dla M. Myślę, że to z powodu słodyczy, których troszkę za dużo zjadłam w poprzednim cyklu. No i piwko się kłania. A przez ostatnie 2 tyg nie brałam żadnego probiotyku.
Ja miałam kiedyś i udało mi się tego pozbyć dzięki lekarzowi bo dobrą kurację mi zlecał przez długi czas i pozbyłam się tego na kilka lat potem wróciło i od roku już nic nie chce pomóc co prawda nie stosuje takiej kuracji jak kiedyś bo ginka twierdzi że tabletki dopochwowe na 6 dni wystarczą i tak w kółko by mi przepisywała gdybym się nie domagała czegoś innego ale i tak nie pomogło bo za krótka była ta kuracja. U nas nie ma dobrych lekarzy i już nie wiem gdzie się wybrać bo przez to nie mogę zrobić HSG i dalszych badań -
vanessa wrote:Ja miałam kiedyś i udało mi się tego pozbyć dzięki lekarzowi bo dobrą kurację mi zlecał przez długi czas i pozbyłam się tego na kilka lat potem wróciło i od roku już nic nie chce pomóc co prawda nie stosuje takiej kuracji jak kiedyś bo ginka twierdzi że tabletki dopochwowe na 6 dni wystarczą i tak w kółko by mi przepisywała gdybym się nie domagała czegoś innego ale i tak nie pomogło bo za krótka była ta kuracja. U nas nie ma dobrych lekarzy i już nie wiem gdzie się wybrać bo przez to nie mogę zrobić HSG i dalszych badań
To masz jakąś dziwną panią ginekolog. Współczuję. A do tego poprzedniego gina nie możesz pójść? Na czym polegała ta długa kuracja, po której tak długo miałaś spokój z grzybkiem?Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1