Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:jaką ilość sobie tego palikujecie dziewczyny?
Kiedyś gdzieś wyczytałam jak jedna dziewczyna pisała że 5 ml. Odmierza i aplikuje sobie strzykawką. -
Zastosowałam wczoraj z myślą,że czekają mnie super atrakcje. było dziwnie, muszę się chyba przyzwyczaić. Grunt żeby poskutkowało
Manieczka86, Tynka1990 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:-) wczoraj po przeczytaniu tego watku zakupilam na allegro zel w aplikatorach w tym miesiacu bedzie nasza 7 proba... mam nadzieje ze juz udana pytalam w SuperPharm ale nie mieli, mam nadzieje ze do poniedzialku dotrze!! Trzymam za Was kciuki i prosze o to samo
-
Cześć kochane Ja też się tyle naczytałam o tym specyfiku, że postanowiłam kupic nie mogłam dostać w żadnej aptece więc zamówiłam przez internet i odebrałam w aptece doz. Co prawda ten cykl spisuję na straty, bo maż chory był (więc pewnie żołnierzyki słabe) i jakos tk niezbyt mieliśmy ochotę na . Ale planuję w tym cyklu wypróbować jeden aplikator, a resztę zostawię na kolejny miesiąc Nawet jeśli nie pomoże to przynajmniej będzie ślisko, a z tym zawsze miałam problem. W sumie to już doczekać się nie mogę ciekawość mnie zżera, jak to będzie
-
nick nieaktualnylithe123 wrote:Kobietki kochane, napiszcie jak głęboko sobie aplikowac ten żelik. Jakiej długości jest ta część aplikatora, którą trzeba sobie wsadzić? A jeśli skrzykawką to mniej więcej na jaką głębokość?
jeżeli masz żel w aplikatorach to wkładacz tylko tą cieńką cześć i wyciskasz naduszająć 2-3 razy, ja natomiast aplikuję za pomocą strzykawki i nie tak jak dziewczyny pisały 5 ml żelu, tylko 3 ml ( tyle zawiera żelu tubka aplikatora - sprawdziłam i tam nie ma niestety 4 ml), natomiast kupuje strzykawki 5 ml i wkładam całą a następnie wyciskam żel ... 5 ml żelu to za dużo, będziesz w tym pływała i dużo sie wydobywa na zewnątrz( w związku z tym nasienie również wypływa)...pozdrawiamvanessa lubi tę wiadomość
-
Ida, ja kupiłam wczoraj na allegro, była aukcja promocyjna 8 aplikatorów za 39 zł. Tanio bo termin ważności do marca 2014 (dla mnie akurat!)
edit: dziś jest jeszcze taniej:
http://allegro.pl/conceive-plus-aplikatory-8-szt-promocja-i3948731516.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 11:52