Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesli przyjdzie @ to tez planuje zamowic. W obecnym cyklu stosowalam Pre-Seed rowniez dla par starajacych sie i ciekawe czy bedzie efekt (od prawie 2 lat mam problem ze sluzem, a raczej jego brakiem).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:33
stysia lubi tę wiadomość
-
Chyba tez sprobuje po przeczytaniu tylu pozytywnych komentarzy. W Niemczech mam nadzieje ze to znajde Musze jednak troche schudnac poniewaz wiem ze nadmiar tez wplywa na nieplodnosc u kobiet. Mam nadzieje ze to bedzie juz ten rok Trzymajcie kciuki. Ja rowniez trzymam za was i zycze powodzenia ))
stysia lubi tę wiadomość
-
mnie w pierwszym cyklu stosowania niestety nie pomógł. wiesiołek i C+ nie dały rady w tym cyklu dodam castagnusa, ale już jakoś straciłam ochotę na starania
Anhe lubi tę wiadomość
-
Mi też nie pomógł w pierwszym cyklu stosowania ale mam nadzieję, że może w tym się uda Dziewczyny nie ma co tracić nadziei Są lepsze i gorsze dni ale wierzyć trzeba.Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualnyStosowałam żel, udało się w 1 cs z żelem, natomiast nie umiem powiedzieć czy za jego przyczyną. negatywne odczucie jest takie iż straciłam ciąże... Absolutnie nie chcę zasiewać fermentu na forum i wmawiać komuś że to przez stosowanie tego wspomagacza. Zbadałam się dokładnie po poronieniu, jestem zdrowa, przyczyna mogła być silna wada genetyczna płodu. Natomiast szczerze chodzi mi po głowie być może niesłusznie, że żel mógł wzmocnić plemnik który normalnie nie miałby szans zapłodnić komórki... Na to pytanie odpowiedzi nigdy nie poznam Od tego cyklu i w trakcie kolejnych starań stawiam tylko na naturę Oczywiście popieram starania np z CLO czy innymi lekami na poważne zaburzenia jajeczkowania czy cyklu miesiączkowego. Natomiast podstawą wydaje się dokładne zbadanie hormonów i ogólnego stanu zdrowia przed staraniami... Natomiast ja sama wiem, że w dużej mierze niepowodzenia tkwią w psychice i problemach hormonalnych... Pozdrawiam dziewczyny i życzę powodzenia!
-
ja w czasie całego cyklu mam braki w śluzie lub jest go bardzo malutko. nawet w czasie dni płodnych mam sucho.
Dlatego wspomagałam się C+ i w tym cyklu też będę tak działać. on jest na takie przypadki jak ja i wierzę że się uda -
Pierwszy cykl z zelem - nie udalo sie ... ale bede go stosowala dalej :)U mnie po clo ze sluzem jest duzo gorzej, wiec chociaz dlatego wierze , ze w koncu sie uda
Trzymam za was kciuki dziewczynygosiunia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja go nie stosowałam, bo nie mam problemu ze śluzem, ale zastanawiałam się nad kupnem, by mimo wszystko ułatwić plemnikom ich życie Na razie się wstrzymuję.
No ja właśnie bez problemów ze śluzem bardziej na pomoc dla żołnierzykow. naszych liczyłam- cóż nie wyszlo...zostały mi cztery aplikatory na ten cykl_moze teraz sie uda.powodzenia dziewczyny życzę samych zielonych kropeczek :*https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
stysia wrote:niestety żel nic nie dał dlatego że pęcherzyk nie pękł , na monitoringu widac było ze jest przerosniedy i przekrwiony ... nie chce mi sie juz nic stosowac ...dół ...
a próbowałaś może zioła o.sroki? są na owoulację.stysia lubi tę wiadomość
-
jeszcze nie próbowałam bo nigdy nie miałam przez 5 ostatnich cykli problemów z nie pękającym pęcherzykiem ... brałam clo-- pecherzyki rosły i pękały az do tego 6 ostatniego cyklu z clo , skupiłam sie na żelu bo przez clo sluzu było jak na lekarstwo.. a teraz jeszcze nie pękające wielkie pęcherzysko ...a miało byc tak pieknie ...stysia
-
asioczek86 wrote:a próbowałaś może zioła o.sroki? są na owoulację.
jeszcze nie próbowałam bo nigdy nie miałam przez 5 ostatnich cykli problemów z nie pękającym pęcherzykiem ... brałam clo-- pecherzyki rosły i pękały az do tego 6 ostatniego cyklu z clo , skupiłam sie na żelu bo przez clo sluzu było jak na lekarstwo.. a teraz jeszcze nie pękające wielkie pęcherzysko ...a miało byc tak pieknie ...stysia -
Ja biorę wiesiołka i używam żelu, od następnego cyklu ziółka. podobno na rok mogą zdarzyć się 2 cykle bezowulacyjne, więc głowa do góry :)mamy duuużo czasu więc jest dobrze
-
ja wczoraj uzylam 5 ml bo nie wiedzialam ze trzeba 3ml heh wyplynelo odrazu troche po stosunku mialam wrazenie ze cala sperma tez wyplynela sama nie wiem czy to dobre...hmmm nastepnym razem zaaplikuje 2,5ml ..poslizg rewelacyjny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2014, 10:57
[/url]