Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej czy są tu mamy bądź staraczki które stosowały żel Conceive Plus ?
jakie są Wasze opinie na jego temat?
czy faktycznie pomaga przy staraniu o dziecko?
Za odpowiedzi z góry dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 19:35
Miska _a, Gula lubią tę wiadomość
-
ja używam drugi cykl. ogólnie u mnie raczej problem ze śluzem więc pomaga w serduszkowaniu, jest całkiem neutralny bez zapachu i się nie klei jak inne, no i ponoć stwarza plemnikom dobre środowisko żeby mogły dotrzeć do celu. Więc zobaczymy
Nusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja używam od kilku dni więc jeszcze nie wiem czy daje efekty w postaci zielonej kropy Ale ja go już bardzo lubię, bo u mnie jest ogromny problem z płodnym śluzem. A żel chociaż przy aplikacji jest bardzo wodnisty (spływa z dłoni) to po jakimś czasie "wewnątrz" mnie zmienia się w bardzo rozciągliwy śluz płodny (tzn w coś co przypomina ten śluz). No i daje miłe odczucie podczas serduszkowania (ja zawsze za sucho miałam). Zapach mi trochę nie pasuje, ale cóż, czego się dla Fasola nie robi
kierzynka, Jackie lubią tę wiadomość
-
Ale pamiętam że celia używała go przez jeden cykl i właśnie w tym cyklu zafasolkowała. Ale piła też w tym cyklu jakieś ziółka i nie potrafiła powiedzieć czy to zasługa tych właśnie ziółek czy żelu
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:Ale pamiętam że celia używała go przez jeden cykl i właśnie w tym cyklu zafasolkowała. Ale piła też w tym cyklu jakieś ziółka i nie potrafiła powiedzieć czy to zasługa tych właśnie ziółek czy żelu
ja właśnie ostatnio byłam u lekarza i też mi polecił ten żel.
Powiedział,że jego pacjentki które długo nie mogły zajść w ciążę
po zastosowaniu żelu są już matkami.Nie wiem ile w tym prawdy ale tak czy siak można spróbowaćewa84 lubi tę wiadomość
-
Też myślałam, żeby kupić ten w aplikatorach jak się tym razem nie uda, bo na żelu jest napisane, żeby wprowadzić go do pochwy na 15 min. przed stosunkiem, a z tym żelem w tubie jest straszny problem żeby go tam tyle (ilość odpowiadającą łyżeczce do herbaty! ) wprowadzić bez aplikatora..
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Staralismy sie z mężem 2 cykle i nie udawało się. W trzecim cyklu zakupiłam aplikatory conceive plus (3 szt ) i uzywalam ich jak najblizej owulacji i sie udało Nie wiem czy to dzięki niemu ale akurat jak uzyłam to sie udało pozdrawiam
mycha28, kierzynka, PARIS^^, paula.83, MonikaeS lubią tę wiadomość