Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej. A mi nie pomógł nic a nic Ale może u mnie przyczyna leż gdzie indziej tak myśle. Wlasnie te plamienia przed okresem u mnie sa problemem, chyba zaczne kuracje z duphastonem od 16dc przez 10dni moze pomoze[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U mnie nie wiem czy pomoże zajść w ciąże - ale ja jestem zachwycona. Takie na życzenie sprawiało nam trochę problemów. Żel rozwiązuje problem nawilżenia (choć po kilku dniach mąż wolał bez, bo stwierdził, że aż za ślisko...) Mnie tam się podoba, a jak jeszcze może pomóc...za 14 dni się okaże!
-
nick nieaktualny
-
Ja się właśnie nad nim zastanawiam. Ostatnio słabo u mnie ze śluzem, chociaż owulacje i fazy lutealne fajne, więc może to by coś pomogło - faceciki mieliby lepsze warunki przez więcej dni, tak jak to powinien robić normalnie śluz płodny...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to żel użyty po raz pierwszy doznania baaardzo ciekawe podobało nam się chociaż nie powiem... trochę przerażona byłam kiedy napełniłam strzykawkę żeby zaaplikować sobie odpowiednią ilość żelu ale obyło się bez problemów... oby tylko zadziałał!
-
Ja też chce spróbować a nuż widelec się uda widziałam, na doz za 66,30 zł to chyba dobra cena.
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam 8 aplikatorów za 63,99 zł, drogo, ale i tak myśle że to i tak dobra cena...Landryneczka niby tam właśnie pisze żeby zaaplikować to sobie do 15 minut przed ...staram się tak własnie robić27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia -
bosa wrote:Lianna można wiedzieć gdzie zamawiałaś i ile kosztował ?
W Aptece Wielkopolskiej. Kupowałam jeszcze inne rzeczy, więc nie wiem dokładnie, ale na stronie internetowej widnieje cena prawie 75 zł.
Tak, to dużo, mam więc nadzieję, że zadziała -
Lianna wrote:W Aptece Wielkopolskiej. Kupowałam jeszcze inne rzeczy, więc nie wiem dokładnie, ale na stronie internetowej widnieje cena prawie 75 zł.
Tak, to dużo, mam więc nadzieję, że zadziała
Dzięki za info Zadziała!!! Musi!!!
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny