Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gdzieś tu na forum wyczytyłam, że sporo tych żeli z serii Durex, Unimill itd. ma działanie plemnikobójcze, a my używaliśmy takiego żelu bardzo często....
Nie wiem czy to prawda czy nie, ale na ten moment na pewno odstawie tego typu nawilżacze, a będę próbować właśnie z ConceiveWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 16:21
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Wlasnie mam zamiar kupic ten zel. Staramy sie trzeci cykl. Niby w dni plodne nie mam problemu ze sluzem ale warto sprobowac. Szczegolnie ze jestem bardzo niecierpliwa hihi. U mnie jest po 62 zl i na ile taki zel starcza? Sa jeszcze jakkies aplikatory. Nie lapie sie w tymPrzede wszystkim pozytywne myślenie
-
kupiłam sobie na ten cykl tubke dużą, czy pomoże czy nie to sie okaże;) w każdym razie z działania jesteśmy zadowoleni:) nawilża fajnie, chociaz np biorąc na palce ten żel to mega szybko wysycha, więc działa dobrze tylko w środku:)Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:kupiłam sobie na ten cykl tubke dużą, czy pomoże czy nie to sie okaże;) w każdym razie z działania jesteśmy zadowoleni:) nawilża fajnie, chociaz np biorąc na palce ten żel to mega szybko wysycha, więc działa dobrze tylko w środku:)
Potwierdzam, u nas też schnie bardzo szybkoSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Witajcie,
jestem tu początkująca, moje starania trwają co prawda 5 miesięcy, ale także skuszę się na ten żel, może coś to przyśpieszy... Inne żele w porównaniu do tego (np. Durex) spowalniają plemniki i nie są polecane dla osób starających się, być może po zmianie coś zaskoczy.
Pozdrawiam