Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:hej a nie wiesz czy w sosnowcu gdzies tez nie mają w prom pilnie poszukuje ?? a w takiej promocji to bym kupiła???
Idź do najbliższego super-pharm ale na dział apteka i podaj im nazwe niech sprawdzą w bazie i Ci powiedzą, czy wogóle mają, mieli lub jest gdzies w pobliżu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 14:03
-
nick nieaktualny
-
Ja dostałam od gina w prezencie, na lepszy poślizg...żel do usg
mikus90, pirelka lubią tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
jenny88 wrote:Powodzenia
---
My już 2 cykl używamy, daje fajny poślizg. A kupiłam tubkę (30ml) na allegro za ok 34zł. -
hej dziewczyny.
Jesień to najbardziej płodny okres w ciągu roku więc mam dużą nadzieje że w listopadzie się w końcu uda od przyszłego cyklu planuję zmienić trochę zasady starań koniec z mierzeń temperatury i robieniem testów owulacyjnych chociaż muszę powiedzieć że sprawdzają się u mnie w 100% ale też bardzo mnie stresują gdyż staramy się odległość. Kupię żel Conceive Plus i pojadę do mojego D w ok 10-11dc no i zaczniemy staranka ale bardziej na luzie. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki -
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Też postanowiłam, że jak teraz w październiku się nam nie uda, to kupię żel conceive plus. Gdzie najtaniej można kupić? Na allegro? Czy lepszy jest z aplikatorami, czy bez?
-
Cześć Dziewczyny Ja zakupiłam żel 75ml w tubce na allegro z przesyłką gratis. Zapłaciłam 70zł bez kilku groszy. Zasysam bezpośrednio z tubki do strzykawki. Jest dużo lepszy od zwykłych lubrykantów no i podobno ma cudowny wpływ na nasienie To się niedługo okaże
-
Jest na allegro promocja za 25 zl + wysylka za 3 szt.
Na początek wystarczy więc zamówione i zobaczymynika326 lubi tę wiadomość
2009-ciąża naturalna- poronienie zatrzymane 9tc
2016-inseminacja- ciąża ektopowa jajowodowa
2017-kriotransfer- poronienie zatrzymane 9tc (Agatka)
2018-kriotransfer -ciąża biochemiczna
2019- transfer 2 zarodków UDANY
E 👧🏼 i M🧒🏼 na świecie ❤️
+ 1 ❄️ w banku
Na jesień zabieramy naszego Śnieżka 🥰
🔜🤰🏼❓ -
nick nieaktualnyWitam,
Jestem nowa na forum więc nie do końca jeszcze się tutaj we wszystkim łapię
Także zakupiłam dzisiaj żel conceive plus ale w tubce 75 ml za ok 60zł. Staramy się z mężem o Dzidzie od 5 cykli i jak na razie nie ma niestety rezultatów:( Poczytałam Wasze posty i trochę podniosłyście mnie na duchu, że niektórym pomógł ten żel w staraniach o Dziecko... Mam nadzieję że szybko przyjdzie mój żel bo przyda się już pod koniec tygodnia:)
nika326 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trzymam za Was kciuki :* nam pomógł w pierwszym cyklu stosowania + zapewnił super przyjemność. Stosujemy nadal, bo śluz w ciąży kremowy i naturalnie jest mniej poślizgu niż z żelem.
Nat90 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Oooo..widzę mega pozytywne opinie na temat tego żelu. Mój gin. również mi go polecił, ale zastanawiałam się właśnie nad kupnem gdyż ta cena mnie trochę przeraziła. Ale z tego co tutaj przeczytałam to w większości przypadków pomógł więc chyba warto wydać te 80 parę złotych;) Zakupię go w najbliższym czasie ale starania z nim zaczniemy dopiero w kolejnym listopadowym cyklu;) Mam nadzieję, że się uda;)„Cudownie byłoby czasem móc zamienić myśli w rzeczywistość ''
...... Wierzę, że kiedyś się uda......