Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak weszłam w ten temat i przeczytałam pierwszą stronę, to dało mi taką nadzieję, że od razu kupiłam. Wzięłam plikatory(wydawały się lepszą opcją na start używania tego żelu), 8 szt
Od 9dc 3szt już użyte, owulka była wczoraj lub będzie dziś/jutro, więc planuję jeszcze dzisiaj spróbować o ile m. będzie miał ochotę
Aplikacja bardzo wygodna, zapach nie wiem jaki, bo aplikuję od razu do środka, więc nawet się nad tym nie zastanawiałam żeby sprawdzać. Odczuć nie zmienia, ale bardzo dobrze zatrzymuje wszystko w środku. Czasami parę minut po zdarzało się, że część ze mnie wypływała, a te trzy razy z żelem nic się takiego nie stało
Nie jest możliwe, że żel magicznie sprawi że się uda zaciążyć, ale zawsze daje to jakąs nadzieję i satysfakcję, że robimy coś żeby sobie pomóc
Za jakieś 2 tygodnie dam znać -
nick nieaktualnymikus90 wrote:Gratulacje!!! Ja dopiero dziś zakupiłam i w tubce, i w aplikatorach, miejmy nadzieje, że pomoże. Swoją drogą jeżeli ktoś chce kupić to wybierzcie się do super-pharm są o polowe taniej niż przez internet.
Co za paradoks, odkąd mamy ten żel to już któryś raz z kolei nie potrzebujemy dodatkowego poślizgu ;P jaki ten organizm dziwnyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 07:18
-
mikus90 wrote:Gratulacje!!! Ja dopiero dziś zakupiłam i w tubce, i w aplikatorach, miejmy nadzieje, że pomoże. Swoją drogą jeżeli ktoś chce kupić to wybierzcie się do super-pharm są o polowe taniej niż przez internet.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 23:41
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnychoco wrote:no ja właśnie szukałam w superpharm bo gdzieś wyczytałam ze taniej, ale tam zrobili na mnie wielkie oczy, ze nie mają i nie kojarzą żeby wcześniej mieli. Nowe nie w każdym mieście mają taki sam asortyment? Mi się udało kupić w aptece przez internet ale z odbiorem osobistym, w cenie jak na allegro.
-
ja używałam w poprzednich cyklach i czekałam z 10 minut- tak jak na tubce napisane. w tym cyklu od razu aplikuję do środka i nie czekamy tylko działamy został mi ostatni aplikator, który mam zamiar jutro zużyć. 3majcie za mnie kciuki
-
Na mnie też patrzyli w aptece jak na kosmitke, aż wkoncu nie kupiłam bo w żadnej nie było a zamawialyscie może przez allegro?Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyLucy91 wrote:Na mnie też patrzyli w aptece jak na kosmitke, aż wkoncu nie kupiłam bo w żadnej nie było a zamawialyscie może przez allegro?
link: http://sklepstarania.pl/lubrykanty-conceive-plus-wspomagajace-zaplodnienie/35-conceive-plus-zel-tuba-75-ml.html -
choco wrote:no ja właśnie szukałam w superpharm bo gdzieś wyczytałam ze taniej, ale tam zrobili na mnie wielkie oczy, ze nie mają i nie kojarzą żeby wcześniej mieli. Nowe nie w każdym mieście mają taki sam asortyment? Mi się udało kupić w aptece przez internet ale z odbiorem osobistym, w cenie jak na allegro.
Tak kupilam w super-pharm w Bytomiu (jeśli komuś coś to mówi ;P), bo bylam w innym ale nie bylo. Maja ale nie we wszystkich sklepach, pewien mily Pan w Zabrzu powiedział mi że mają jeszcze w kilku sklepach w pobliżu i okazalo się, że po atrakcyjnych cenach: 8 aplikatorów 29zł i żel 75ml 29zł, taniej naprawde nie widziałam -
nick nieaktualny
-
mikus90 wrote:Tak kupilam w super-pharm w Bytomiu (jeśli komuś coś to mówi ;P), bo bylam w innym ale nie bylo. Maja ale nie we wszystkich sklepach, pewien mily Pan w Zabrzu powiedział mi że mają jeszcze w kilku sklepach w pobliżu i okazalo się, że po atrakcyjnych cenach: 8 aplikatorów 29zł i żel 75ml 29zł, taniej naprawde nie widziałam
-
Ja też na Allegro kupiłam, ale w tubie. Wyciskam trochę do korka i zasysam małą strzykawką. Wrażenia z żelem są super - mokro, ślisko i bardzo naturalnie, jakbym miała swojego śluzu tyle. Mąż też bardzo zadowolonySzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥