Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
zalezy kto jak lubi dla mnie lepiej w aplikatorach bo bezpośrednio aplikuje się do pochwy i trzeba odczekać ok 15min żeby środowisko się wyrównało i nic mi nie wypływało jak tutaj dziewczyny piszą..pewnie zależy jak głęboko się aplikuje w końcu jest to żel który ponoć ma zmienić ph pochwy na przyjazne plemnikom oraz przyspieszyć ich ruch i zwiększyć ich żywotność no to sama logika podpowiada, że raczej się aplikuje do wewnątrz ale można kupić w tubie bo się ponoć bardzie opłaca i do tego strzykawkę 2-3ml i aplikować strzykawką Chociaż jak dla mnie ten cały żel to produkt, który wywołuje efekt placebo
-
nick nieaktualnyTubka czy aplikatory to zależy od tego co preferujecie. Ja kupiłam w tubce bo nie zamierzam nic aplikować do środka, potrzebuję tylko żelu do poślizgu i by mieć pewność, że nie blokuje ruchliwości plemników jak durexy, których używałam nieskutecznie do tej pory. Cudów nie ma wiadomo, ale to że on nie utrudnia już wiele daje
Ja nie znalazłam w żadnej aptece, aż z czasem głupio było mi się pytać. Zamówiłam w necie tam gdzie tubka była mała 30 ml i najtaniej gdzie znalazłam -
Kochane mi się udało, ale nie wiem czy dzięki żelowi czy lekom na zbicie prolaktyny, jestem w ciąży i mam nadzieję, że każdej z Was się uda! Odpuście sobie a się uda! Powodzenia!
marsylianka, Ewelcia, Ania_XxX, Kajtka, majeczka651 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Hahaha, ja kupiłam w tubce. Przyszedł 2 dni przed okresem, okres się spóźnił, co mi się nie zdarza,dwa testy pokazały bladą drugą kreskę... aż zadrżałam, że mąż się zezłości, że taki drogi zelik kupiłam, a potrzebny nie będzie Oczywisćie zart. Okres przyszedł, wszystko mnie oszukal ow tym miesiącu więc w tym ruszamy do ataku z zelikiem[/url]
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Również zastanawiam się na tym żelem. Używamy durexów, a gdzieś przeczytałam, że utrudniają zajście w ciążę więc z marszu wyrzuciłam je do kosza . Mąż na początku powiedział, że chyba przesadzam, bo jak żel miałby utrudniać albo uniemożliwiać zajście w ciążę?! No i śmiał się, że skoro to prawda, to powinno na nim być napisane "biała antykoncepcja" w sensie dopuszczalna przez religię...
No, ale generalnie chyba zmienimy na Conceive Plus Na razie jeszcze nie zakupiłam. Mam pytanie czy ten w tubce to też trzeba aplikować na 15 min. przed? -
nick nieaktualnyjolaaa89 ja podobnie jak Twój Mąż kiedyś podchodziłam, ale tyle czasu nic mimo dobrych wyników więc zmieniliśmy, może właśnie w tym tkwi problem? Zobaczymy.
Ja kupiłam w tubce bo nie chciałam aplikować go przed stosunkiem, potrzebuję jedynie odrobinę do poślizgu i to wszystko Dla mnie ma on jedynie nie utrudniać, a nie chcę cudować z aplikowaniem go do środka -
Na opakowaniu jest napisane, żeby aplikować "do 15 minut przed stosunkiem". Ja przez to rozumiem, że nie trzeba czekać z rozpoczęciem stosunku, a wręcz nie aplikować go zbyt wcześnie...
-
jolaaa89 wrote:Hej dziewczyny
Również zastanawiam się na tym żelem. Używamy durexów, a gdzieś przeczytałam, że utrudniają zajście w ciążę więc z marszu wyrzuciłam je do kosza . Mąż na początku powiedział, że chyba przesadzam, bo jak żel miałby utrudniać albo uniemożliwiać zajście w ciążę?! No i śmiał się, że skoro to prawda, to powinno na nim być napisane "biała antykoncepcja" w sensie dopuszczalna przez religię...
No, ale generalnie chyba zmienimy na Conceive Plus Na razie jeszcze nie zakupiłam. Mam pytanie czy ten w tubce to też trzeba aplikować na 15 min. przed?
Ja dziś kupiłam Conceive Plus w tubce. Zobaczymy cze coś pomoże.**********************Gang 18+***********************
-
Kupiłam żel w aplikatorach. Faktycznie daje super poślizg, a co najważniejsze - przedłuża żywotność plemników. 1 cykl stosowania i ... JESTEM W CIĄŻY !!! Możliwe, że to on mi pomógł, bo wychodzi mi z obliczeń, że owu miałam parę dni po ostatnim fiku-miku to był mój 6 -ty cyk starań. Próbowałam już wszystkiego, żel miał być ostatnią deską ratunku. okazał się strzałem w 10!
pirelka, Ania_XxX, Kajtka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmiliada gratuluję teraz mam nadzieję, że może i u mnie w tym cyklu nie wszystko stracone A ile dni przed owu było bo z moich wyliczeń wynika, że owulację miałam w 12 dc, a było w 9 dc i w 13 dc rano więc... kurcze sama nie wiem nie chcę się nakręcać. W którym dc wyszedł Ci test?
GRATULUJĘ RAZ JESZCZE ! Jakieś objawy? -
nick nieaktualnyEmiliada wrote:Kupiłam żel w aplikatorach. Faktycznie daje super poślizg, a co najważniejsze - przedłuża żywotność plemników. 1 cykl stosowania i ... JESTEM W CIĄŻY !!! Możliwe, że to on mi pomógł, bo wychodzi mi z obliczeń, że owu miałam parę dni po ostatnim fiku-miku to był mój 6 -ty cyk starań. Próbowałam już wszystkiego, żel miał być ostatnią deską ratunku. okazał się strzałem w 10!
Gratuluje ...ja tez polecam bo zaszlam z nim w ciaze .. w pierwszym cyklu stosowania i miał byc głównie na poślizg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2014, 13:10
majeczka651, Ania_XxX lubią tę wiadomość