Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Również jestem po pierwszym cyklu z żelem . Czwarty dzień po owu. Dam dziewczyny znać jaki efekt.Póki co było bardzo przyjemnie. Wiem że strzał za pierwszym razem byłby cudem ale mimo wszystko mam nadzieję. POZDRAWIAM i życzę Wam wszystkim powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No i właśnie o to nieutrudnianie chodzi nic nie zamierzam aplikować głębiej za pomocą aplikatorów czy strzykawki ;P
hahahahaha
oczywiście obsługiwała mnie pani z pokaźnym brzuszkiem i zapytała do czego mi ta strzykawka a ja nie wiedziałam co jej odpowiedzieć to mówię że do mięsa hahahahah
tak mi się śmiać chce -
Hejka! Dziś do apteki przyszedł nam zamówiony zestaw 8 aplikatorów. Zbyt późno odnalazłam to forum i przepłaciłam, ale nie żałuję, bo przynajmniej szybko. Przed godziną test owu wyszedł mi PRAWIE pozytywny, więc już dziś wypróbuję pierwszy aplikator. Oczywiście, jeśli się uda - polecę, jeśli nie - to przynajmniej opiszę swoje prywatne odczucia.
Życzcie mi powodzenia!
Ja Wam oczywiście też go życzę! -
Ofelaine wrote:Drugi cykl z zelem i dzis ujrzalam blada kreske. Powodzenia dziewczyny
-
A ja już po pierwszej próbie z żelem.
Fajny poślizg, ale doznania bez rewelacji dla mnie i T. Poza tym, T. mówi, że przez jakiś czas po piekło go ”w środku”. Oby nie miał uczulenia.
A z innych wrażeń:
- po wyjściu T. nic się ze mnie nie wylało, a zawsze się wylewa,
- po przeleżeniu 20 minut i wstaniu nadal nic się nie wylało, tylko musiałam powycierać ten żel, który jeszcze przed stosunkiem był już na wargach,
- po 2 godzinach mam odczucie przyjemnej stabilizacji w pochwie (nominacja do Złotych Ust za to wyrażenie), a nie jakieś tam tarcia, które odczuwam normalnie nawet przy płodnym śluzie jeśli T. dojdzie we mnie.
Ogólnie Conceive Plus budzi we mnie pozytywne nadzieje. -
Aha, i zapłaciłam za 8 aplikatorów 69 złotych w DOZ.
-
nick nieaktualny