Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:O matko.. jakieś wprowadzanie tego żelu mnie przeraża. Jeśli u Nas nie uda się już w tym cyklu to zakupię ten żel lub Feminium. Ale będę stosować normalnie jako poślizg w
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 19:40
-
nick nieaktualnyMnie żel potrzeba tylko do poślizgu bo mimo, że mam czasem śluz to jednak mało jak na , używam durexa, niezbyt dużo ale jednak wiem, że on utrudnia zajście w ciążę. Zdecyduję się jak się nie uda w tym cyklu, ale tak jak mówię tylko jako żel na poślizg, nic wstrzykiwać nie będe
-
tak to już jest, że nam zalezy zeby pomoc naturze na wszelkie sposoby. Ja kupilam zel w aplikatorach. Na pewno wychodzi drozej ale wyprobowany i na prawdę bezproblemowa aplikacja :)heh tylko w tym cyklu to tak tylko na probe zużyliśmy, a od nastepnego to będzie się działo. Oby tylko pomoglo...
-
nick nieaktualny
-
Ja próbowałam jeden cykl i efektu nie było. Natomiast strasznie nie przypadły mi do gustu aplikatory. Jak oderwaliśmy tę taką powiedzmy zatyczkę i została otwarta ta długa szyjka to aplikacja była dla mnie mega stresująca i nieprzyjemna. Czułam, że po oderwaniu tej końcówki zostało na tej szyjce jakies ostre krawedzie i mnie pokluły w środku (jakies takie niemiłe odczucie w każdym razie). Mieliśmy opakowanie 4 szt. jak pamiętam i przy kazym miałam takie odczucie... Durex to rzeczywiście nienajlepszy pomysł Pirelka. Może lepiej juz jakiś taki zwykly apteczny, bezzapachowy itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2014, 20:03
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja używam tego żelu i jestem zadowolona. Mam go w tubie i nakładam sobie na palec i wsadzam do środka mimo iż napisane jest, że nalezy aplikować na narządy ja wolę upewnic się, że jest w odpowiedniu miejscu i czuję poprawę nie mam suchości tylko mega nawilżenie a czy dzieki niemu zajdę?? TO SIĘ OKAŻELilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny