X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Conceive Plus - Żel, lubrykant
Odpowiedz

Conceive Plus - Żel, lubrykant

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym cyklu ponownie mam zamiar użyć żelu. O ile w poprzednich cyklach problemóe ze śluzem nie miałam, tak od ostatniego niestety narzekam.. Cóż, mam nadzieję, że tym razem przyniesie oczekiwany skutek.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • monik Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ja w szczęśliwym cyklu użyłam żelu Pre-seed i jestem z niego bardzo zadowolona :-) A co do zbyt wielkiego poślizgu to faktycznie tak jest ale znalazłam na to sposób, po prostu aplikowałam go dużo mniej :-)

• malika89 Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam. Skusiłam się na opakowanie w tubie 30ml. Mam nadzieję, że pomoże.

Martynka30 lubi tę wiadomość

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Katie87 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dwa cykle zastanawiałam, aż w końcu kupiłam. Wybrałam 3 aplikatory na spróbowanie. Poszedł jeden i powiem szczerze, niezły poślizg :) na pewno pomogło mi na bóle przy serduszkowaniu, bo u mnie sahara :P jeszcze od tego cyklu wdrożyłam siemię i wiesiołka. A jaki rezultat, zobaczymy. Na pewno nie oczekuję, że uda się na pierwszym razem, ale żel bardzo na plus pod względem komfortu :)

"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz" <3

2011 - początek starań
    HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu również zaopatrzyłam się w ten żel, zobaczymy czy pomoże :)Boję się strasznie, bo 3 ciąże poroniłam :(

Biorę też wiesiołek, piję siemie lniane na śluz... poprzedni cykl nie udany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 18:46

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie problem ze śluzem pojawia się, gdy mężu ma ochotę na więcej niż raz. Wpadłam więc na pomysł, że przy drugim podejściu użyję żelu i powiem Wam, że tak cholernie mnie piekło wszystko po zastosowaniu go... ;/ co ciekawe stosowałam go już wiele razy i nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło wcześniej.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem po pierwszym stosunku z tym żelem, strzykawką wprowadziłam 4ml żelu i jak dla mnie jest to za dużo, mój M jest tego samego zdania, jest tak mokro, że nie ma żadnego "tarcia" i mało co czuć przyjemności, w nocy musiałam wstać bo żel wypływał mi i sciekał po nogach;p

ja podczas stosunku nie mam problemu z wilgotnością, natomiast mam problem z śluzem płodnym bo nigdy go nie zaobserwowałam, tzw w dniach około owolacyjnych jest śluz ale nigdy rozciągliwy, raczej mam lepki, dzisiaj wstrzyknę sobie 1,5 góra 2 ml.

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi pierwsza tubka nic nie pomogła w zajściu w ciążę... nie kupowałam ponownie, dopiero po kilku mies. teraz kupiłam kolejną tubkę bo u mnie sahara i boję się, że durexem jeszcze sobie to utrudniam :P zobaczymy.. u mnie po tym żelu nie ma aż takiego poślizgu jak mówicie, ale ja nie wstrzykuję sobie go tylko używam normalnie jak innych żeli ;)

• adm Koleżanka

Wysłany: 26 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moge potwierdzic ze pomaga!:) nie za pierwszym a za drugim razem z zelem:) dzis 5 dni prZed @ trzy testy pozytywne wczoraj dwa

adm
  • Martynka30 Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adm gratulacje :)

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
  • adm Koleżanka

Wysłany: 27 września 2015, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie - dziekuje

adm
  • Karolla. Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zakupie ten zel, mysle, ze warto sprobowac :)
    adm, super! :) a jak dlugo w ogole sie staraliscie?

• adm Koleżanka

Wysłany: 27 września 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie 7 miesiecy bez zabezpiecZenia, ale 4 albo 5 z oczekiwaniem na dwie kreski

adm
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 27 września 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też w cyklu z żelem zaskoczyło, aczkolwiek <3 były w dobrym terminie. Żel pomógł jedynie w poślizgu, bo to nam nawaliło.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam też pomaga jedynie w poślizgu bo u mnie susza, choć czasami obejdzie się bez ;) nam minie już 2 lata w tym roku. Była już jedna tubka żelu, potem się "odlałam" na to wszystko teraz jednak zdecydowałam się kupić kolejną, by nie używać durexa.

• Mynia Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może spróbuj jednak wstrzykiwać sobie żel. Wydaje mi się, że po użyciu "zewnetrznym" on nie za bardzo ma szansę zadziałać, bo jest go w środku za mało. Na opakowaniu zalecają 4 ml- fakt, jest to mega dużo :) Ale ja tak robiłam i pomogło, chociaż po seksiku leżałam jeszcze trochę, zeby to cholerstwo zaraz nie wyciekło :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • madzia :) Debiutantka

Wysłany: 30 września 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kupiłam ten żel. zobaczymy czy przyniesie efekty

1usae6ydjosi6icl.png
    727057f5owblcuts.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 października 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mynia wrote:
    Może spróbuj jednak wstrzykiwać sobie żel. Wydaje mi się, że po użyciu "zewnetrznym" on nie za bardzo ma szansę zadziałać, bo jest go w środku za mało. Na opakowaniu zalecają 4 ml- fakt, jest to mega dużo :) Ale ja tak robiłam i pomogło, chociaż po seksiku leżałam jeszcze trochę, zeby to cholerstwo zaraz nie wyciekło :)
    Mi chodzi tylko o to,by żel nie utrudniał plemnikom życia jak np. durexy czy inne cuda.. więc używam go spokojnie do poślizgu zamiast w/w żelu i mam spokojną głowę, że nie tworzy bariery. Też zawsze chwilkę leżę. Aplikuję sobie zewnętrznie, mężowi troszkę przed "wejściem" i coś tam go w środku jest :P

• adm Koleżanka

Wysłany: 1 października 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten zel akurat stwarza dobre srodowisko dla plemnikow wiec nie boj sie z nim moga jedyynie przetrwac dluzej

adm
  • adm Koleżanka

Wysłany: 2 października 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.conceiveplus.pl/korzysci-ze-stosowania/

adm
‹‹ 39 40 41 42 43 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ