Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Nastii gratulacje !!! rośnijcie zdrowo
Girl25 były u nas piatek ,sobota,niedziela i poniedziałek a w poniedziałek była wlasnie owu robiłam testy owulacyjne polecam
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Nie robiliśmy badań nasienia ani za pierwszym razem co
rok sie staraliśmy ani teraz prawie 1,5 roku .Chcialam do września poczekać i zrobić ale juz nie ma potrzeby
A jeszcze sprawdz chormony bo ja miałam lekko podwyższona prolaktynę i dostałam tabletki na zbicie. Po miesiącu spadła do 12,6 i wtedy zastosowaliśmy ten zel i poszło
A były po okresie w 5 dc raz i pozniej w 10,11,12,13 dc i w 13 była owu. A jeszcze jako ciekawostkę to jak zaszłam w pierwsza ciąże to było tylko 2 razy bo mój wyjechał , dzień prZed owu i dzień poWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2016, 15:38
......
Moje bliźniaczki Liwia :-* i Adrianna (35 tc [*] Nasz Aniołek...) - Z miłości powstałaś miłością pozostaniesz ... ;-( Dozobaczenia córeczko ...
-
Mozesz zrobić od 2-4 dc lub jak masz cykl ok28 dniowe to od 21-23 dc.Chociaz zdania sa podzielone kiedy, najcześciej słyszałam opinie,ze można prolaktynę badać przez cały cykl a lekarz po wyniku i dniu cyklu w którym był robiony sprawdzi sobie sam wartość. Ja robiłam za pierwszym razem w 23 dc co wyszła mi przekroczona,pozniej miałam miesiąc kuracji parlodelem i sprawdziłam po miesiącu w 3 dc i był wynik juz dobry.
......
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Właśnie dużo słyszałam ze jak sie codziennie kochają to sie udaje zaskoczyć a jak co drugi dzień to nie.
Jeśli wcześniej... to różnie z tym może być
Alexiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlexiaa wrote:słyszałam opinie,ze można prolaktynę badać przez cały cykl a lekarz po wyniku i dniu cyklu w którym był robiony sprawdzi sobie sam wartość.
Robiłam w różnych dniach i endokrynolog nie pytała, w którym dniu cyklu była robiona
Jedynie miałam zadbać o odpowiednie przygotowanie do badania tak żeby nie zaburzyć wyniku
U mnie hormony wyrównane, test LH pozytywny, usg owulacji potwierdziło dominujący pęcherzyk także żel idzie w ruchAlexiaa lubi tę wiadomość
-
Alexxia robiłam prolaktyne 2 lata temu (jak zaczęliśmy stawiania a raczej pare mies. Pózniej ) i miałam wynik 8.55 wiec ok ale moze jeszcze raz zrobię, jest sens czy raczej nie powinna nagle wyskoczyć jak wtedy była ok?
U mnie jest problem z długimi cyklami jak mam naturalne to trwają od 43-56 dni czasami 35-36 i niby hormony wyszły ok a cykle i tak długie wiec już nie mam pojęcia czym długość cykli jest spowodowana. Aczkolwiek całkowicie wszystkich badań nie robiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2016, 09:38
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Alexxia robiłam prolaktyne 2 lata temu (jak zaczęliśmy stawiania a raczej pare mies. Pózniej ) i miałam wynik 8.55 wiec ok ale moze jeszcze raz zrobię, jest sens czy raczej nie powinna nagle wyskoczyć jak wtedy była ok?
U mnie wystarczyło wprowadzenie leku na tarczycę, żeby prolaktyna zareagowała.
Czasem wystarczy stres/ zmiana pracy/ inne sytuacje życiowe żeby wpłynąć na wynik prolaktyny.
Jeśli przez dwa lata się nie udało z ciążą, to myślę, że warto powtórzyć badania, choćby tylko dla wykluczenia -
Marrtusia wrote:Cześć Dziewczyny. 2 lata starań z uwagi na bardzo słabe nasienie męża. Pierwszy cykl z conceive plus i się udało
Super wiadomość! Gratulacje:) Używaliście żelu przez cały cykl czy tylko w okolicach owulacji? My zaczynamy z żelem w tym cyklu. Zobaczymy czy coś pomoże:)pszczola2000 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
My raz urzyliśmy tego żelu kilka dni przed owulacją i po 7 latach sie udało. Czy pomógł akurat ten żel? Nie wiem... ale moim zdaniem tak bo skoro wcześniej sie nie udało a dopiero z żelikiem.
Jagah, nicka1234, Alexiaa, pszczola2000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny staramy sie o dzidziusia od wrzesnia z tym, ze ostatnie 2 miesiace mielismy zakaz z powodu infekcji, w tym cyklu w końcu infekcja mi odpuscila i mozemy dzialac owulacja zbliza sie powoli a od dzisiaj zaczelismy stosowac ten zel zobaczymy czy sie uda
-
nick nieaktualnyHej,
jeśli jest któraś zainteresowana, to odsprzedam NIEUŻYWANY, ORYGINALNIE ZAPAKOWANY Conceive Plus tubka 30 ml, termin ważności 09.2017 w cenie 25 zł (z przesyłką)
Zamawiałam go pod koniec cyklu, ale jednak mi się nie przyda ze względu na ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:54
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Magda a w tym szczęśliwym cyklu tez go używałas?
Conceive plus był dla mnie jak znalazł, bo u mnie owulacja występuje po śluzie płodnym.
Na pewno nie zaszkodził w zajściu w ciąże, a podejrzewam że sporo pomógłpszczola2000 lubi tę wiadomość
-
My też z małżonem zakupiliśmy ten oto specyfik i będziemy testować w tym cyklu. Kupiłam ten z aplikatorami żeby go zaaplikować jak najdokładniej. Zobaczymy ile jest wart
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:37
Ballerina lubi tę wiadomość
-
To ja tarczyce mam ok chyba ze coś sie zmieniło . Jak teraz sie nie udało to sobie zrobię zaś badanie na tarczyce. A ile sobie żelu aplikowalas ? Tyle ile jest na ulotce czy więcej ? Ja na początku 3 ml a teraz 5 ml bo jedna dziewczyna tez tyle dawała i jej sie udało . Dużo jest dziewczyn którym ten zel pomógł ale oczywiście problem musi tkwić w braku sluzu płodnego albo zbyt słabej jego jakości inaczej cudów nie zrobi.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]