Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Roza86 wrote:Dziewczyny... ważna pytanie... Czy żel powoduje u Was dyskomfort po stosunku, szczypanie, pieczenie, swędzenie? U mnie jest. Ale nie wiem, czy to reakcja na nasienie czy żel... Macie takie doświadczenia?Pozdrawiam i życzę szczęścia!
mi cięzko powiedzieć bo mamy za sobą 1 nieowocny cykl z tym żelem a szczypie mnie dosyć często po tym jak mąż juz.. wiadomo :d za pare dni kolejne podejscie , trzymajta kciuki babeczki -
ja w nowym cyklu zamierzam używać
Przeczytałam dziś wszystkie 53str i zastanawia mnie statystyka ciąż po żelu w tubie a po tym w aplikatorze.
I nie da się ukryć ale było też kilka poronień do 10tcWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 23:18
-
nick nieaktualny
-
pszczola2000 wrote:ja w nowym cyklu zamierzam używać
Przeczytałam dziś wszystkie 53str i zastanawia mnie statystyka ciąż po żelu w tubie a po tym w aplikatorze.
I nie da się ukryć ale było też kilka poronień do 10tc -
nick nieaktualnyedka85 wrote:No właśnie, jak to jest z tą tubą? Podobno żelu w tubie używa się tylko w okolicach intymnych. Skoro nie aplikuje się do środka, to jakie ma to działanie na plemniki?
Ja używałam żelu od roku, to prawda, że sa poronienia, ale one sa niezależne od żelu przecież Powodzenia dziewczyny
Ja właśnie spodziewam się synka, a pomocą conceive (ale również clo i ovitrelle)edka85 lubi tę wiadomość
-
AiCha4811 wrote:opowiedz wiecej bo nie czytalam wszystkich stron :p jak wygladaja statystyki ? co lepsze aplikator czy zewnetrznie tuba ? bo mam i to i to, wydawało mi sie ze gleboka aplikacja tylko polepszy sprawe
czytając te 53str nie robiłam notatek ;p więc statystyka z pamięci:
-większość osób z forum stosowało żel w tubie (taniej wychodziło ich)
-kupowały strzykawki i ustaliły że 2ml jest najlepszą "dawką" ponieważ nic nie wypływa etc.
-część stosowała aplikatory, wtedy należy aplikować 10 - 15 munit przed stosunkiem.
ciężko było ustalić czy większy % zachodzenia był po tubie czy po aplikatorach
jedna z dziewczyn pisała o tubie (jeśli dobrze pamiętam), że stosowała rok czasu i jej nie pomógł. Większość jednak wpisów mówiła iz dziewczyny zachodziły w pierwszym lub drugim cyklu z żelem (po naprawdę różnej ilości cykli starań)
-
nick nieaktualny
-
Jest dobry jeśli chodzi o poślizg w środku,niestety szybko zasycha i mocno klei więc używam go przed samym wprowadzeniem do środka.Co do własciwości dobroczynnych dla plemników...nie wiadomo czy w to wierzyć.Wolę jednak lubrykanty które są pewne co do struktury i nie zmieniają ph
-
Mi w w pierwszym cyklu z nim niestety nie pomógł. Jadę z drugim cyklem. Mam jeszcze 2-3 aplikator, ale zamówiłam ten w tubie do używania na zewnątrz
Caro lubi tę wiadomość
-
Cześć, takie może głupie pytanie. Jak długo po aplikacji żel będzie spełniał swoje zadanie? Chodzi o to, czy mogę go wprowadzić np. na godzinkę przed pyrztulaniem (oczywiście uważając, żeby cały nie wypłynął) czy to bez sensu? Pytam dlatego, że nam to, jakby delikatnie ując, psuje cały nastrój i zabawę. Pozdrowienia dla wszystkich staraczek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
W 1 cyklu stosowania żeliku niestety nie ma pozytywnego testu. Pocieszam się tym, że to był miesiąc na próbę i miałam tylko 3 aplikatory i pewnie nie wstrzeliłam się w owulkę.
Teraz będę stosowała przez wszystkie dni płodne + kupiłam testy owu. Wierzę, że się uda!Kawokado lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, zuzylam cała tubę conceive o nie pomógł czy któraś używa pre seed lub któraś ma odsprzedac conceive w tubkach ? Bo nie chce znowu kupowac sporej ilosci w sporej cenie