Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, chciałam wam tylko napisać, że to własnie dzieki waszym radom i temu wspaniałemu wątkowi już przy 2 cs udało mi się zajśc w ciąże. Miałam tubę Conceive 75 ml i aplikowałam go strzykawką.
Wasze historie były bardzo budujące i dużo sie nauczyłam. Na razie jeszcze jest za wczesnie, by mówic o pełnym sukcesie, ale do zapłodnienia na pewno doszło co potwierdziła beta. Trzymam za was kciuki z całych sił.Gosia2708, spioch lubią tę wiadomość
-
Alfa_Centauri wrote:Dziewczyny, chciałam wam tylko napisać, że to własnie dzieki waszym radom i temu wspaniałemu wątkowi już przy 2 cs udało mi się zajśc w ciąże. Miałam tubę Conceive 75 ml i aplikowałam go strzykawką.
Wasze historie były bardzo budujące i dużo sie nauczyłam. Na razie jeszcze jest za wczesnie, by mówic o pełnym sukcesie, ale do zapłodnienia na pewno doszło co potwierdziła beta. Trzymam za was kciuki z całych sił.
Gratulacje!!! ja także kupiłam żel w tubce , czekam tylko na męża i będziemy próbować . Obym też doczekała takiego efektu
Jeśli można zapytać jak długo się staraliście? -
Witam serdecznie !!!!! Już od jakiegoś czasu chciałam zakupić żel , ale tak jakoś mąż a jeszcze poczekaj i poczekaj , i w styczniu zamówiłam w aplkatorach 8 sztuk zużyłam 2 sztuki , tak jak wcześniej dziewczyny pisały zastosowałam go 15 min przed odczucie jak najbardziej naturalne , dodam że z pierwszym dzieckiem staraliśmy się kilka lat i udało się za pomocą medyczna , teraz to był nasz 6 cykl starań o drugiego maluszka i szczęśliwy , jestem przekonana że jest to poniekąd zasługa żelu , nam udało się za pierwszym razem z żelem
Anna6 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mi z tym żelem udało się w 1 cyklu stosowania. Ogólnie miałam problem ze śluzem płodnym (Po prostu było go moim zdaniem za mało). Oprócz żelu robiłam testy owulacyjne, a żelu zaczęłam używać przed wystąpieniem owulacji. Życzę powodzenia
kaka470 lubi tę wiadomość
-
mus.zka wrote:Dziewczyny mi z tym żelem udało się w 1 cyklu stosowania. Ogólnie miałam problem ze śluzem płodnym (Po prostu było go moim zdaniem za mało). Oprócz żelu robiłam testy owulacyjne, a żelu zaczęłam używać przed wystąpieniem owulacji. Życzę powodzenia
Dajesz nadzieję, a jak długo się staraliście? -
Gosia2708 wrote:Dajesz nadzieję, a jak długo się staraliście?
Gosia2708, Moniaaa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny