Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakupiłam i ja mamy problemy z nasieniem, mieliśmy podejść w tym cyklu do in vitro ale ze wyniki sie poprawiły ginekolog radził odłożyć ten temat. Póki co mamy 3 miesiące ze stymulacja. Do tego ziola klimuszko, wiesiołek, zamówiony żel i mam nadzieje ze sie udaLuty 2017 spermiogram 3 mln
Kwiecień usunięcie żylaków powrózka
10.06.2017 sonohsg -jajowody niedrożne
13.06.2017 hydrotubacja
13.11.2017 hsg jajowody drożne
-
Hej, wiem że temat jest stary, ale napisze swoje odczucia jeśli chodzi o Conceive Plus ponieważ sama tu doszukiwałam się jakichkolwiek pocieszających mnie informacji i może moja wypowiedź będzie dla kogoś pomocna, doda mu otuchy
Do tej pory sama pocieszałam się czytając Wasze wypowiedzi!
Do rzeczy, starałam się z mężem o drugie dziecko ponad 6 miesięcy ( wiem że to nie stosunkowo nie długo ) i nie mogliśmy zajść. Czytałam i czytałam i doszłam do wniosku że zakupię ten właśnie Conceive Plus. Dodam, że wcześniej zauważyłam, że mój śluz nie jest chyba taki jak powinien. No i stało się !! pierwszy cykl z Conceive i to ostatni stosunek na 2/3 dni przed domniemaną owulacją ponieważ mąż musiał wyjechać po urlopie do pracy. I UDAŁO SIĘ!
KOŃCZAĆ BARDZO POLECAM CHOCIAŻ WIEM, ŻE PEWNIE POMOŻE TYLKO GARSTCE ALE ZAWSZE JEST NADZIEJA
POZDRAWIAM !patylka, paula.83, Marzenie to dziecko lubią tę wiadomość
Ania -
U mnie żel się nie sprawdził, w takim sensie że Mąż mówi że po jego użyciu czuje szczypanie i pieczenie...
Myślę jeszcze nad tym żelem Pre- seed.
A ten chyba wykorzystam tak, że po współżyciu będę go sobie aplikować do środka strzykawka..
Co myślicie ? -
SMag wrote:U mnie żel się nie sprawdził, w takim sensie że Mąż mówi że po jego użyciu czuje szczypanie i pieczenie...
Myślę jeszcze nad tym żelem Pre- seed.
A ten chyba wykorzystam tak, że po współżyciu będę go sobie aplikować do środka strzykawka..
Co myślicie ?
Niestety mi nie udało się zajść w ciąże, problem leży pewnie gdzie indziej.
Jestem zdania że tego typu żele pomagają parom którzy nie maja większych problemów zdrowotnych. Jeśli ma się niedrożne jajowody, brak owulacji lub problem z nasieniem to żel nic nie da niestety...
Myśle że możesz sobie go wstrzyknąć po, tyle że będziesz chyba strasznie pływać ;(Marzenie to dziecko lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Stosuje w obecnym cyklu żel w aplikatorach. Konstystencja dość płynna więclepiej aplikować w pozycji leżącej, zapierwszym razem spróbowałam w łazience i zanim doszłam do sypialni odniosłam wrażenie ze wszystko wypłynęło
Mąż nie odczuł pieczenia ani innych skutków ubocznych.
Poślizg faktycznie super
Czytałam, że wiele dziewczyn kupuje dużą tubkę i aplikuje strzykawka, wychodzi ekonomicznie
Czy działa przekonam się za tydzieńLuty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-
Ja tez mialam w aplikatorach i powiem tak : jak szybkim jednym ruchem wstrzyknęłam to mi nie wypływało odrazu, a jak powolutku chciałam wstrzyknąć to mi leciało zaraz po nogach
Tez myślałam o tubce i strzykawce, napewno bardziej ekonomiczne, no ale narazie dałam sobie spokój z żelami.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Ja mam w aplikatorach, aczkolwiek teraz kupiłabym jednak w dużej tubie i aplikowała strzykawką w okresie owulacji. Na codzień wygodniejsza też tuba bo mi szkoda było otwierać aplikatora na samo nawilżenieLuty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-
Ja wypróbowałam wczoraj, ale pieszcząc M ręką a później usiadłam więc mam nadzieję, że coś tam jeszcze działał Faktycznie poślizg super, M byl zachwycony i nic nie szczypało a mówił że miał takie akcje z lubrykantami innymi. U mnie raczej wstrzykiwanie do środka nie wchodzi w grę bo pieścimy się zazwyczaj ustami przed a nie wiem czy on nie ma jakiegoś smaku innego
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Ja stosuję conceive plus 2 cykl starań. Poślizg dobry. Zobaczymy za 2 tyg.na wizycie u gine czy zdziałał cuda ( na razie wychodzi test ciążowy pozytywny, beta z krwi 116 ), ale nie nastawiam się, bo do terminu @ jeszcze 4 dni. Mimo wszystko mam przeczucie, że będzie dobrze
Miśka06 lubi tę wiadomość
-
Ja stosuje 2gi miesiac i ma duzo lepsze odczucie w trakcie stosunku ale i moj M tez bardzie w euforii.
Zobaczymi jakie skutki , bo ja mam swoj mokry slus tylko 1 dzien
m.mMoje dziecko to DLA MNIE WSZYSTKO - cały świat
Kocham siebie i chce zycie przekazac dziecku -
nick nieaktualny