Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie 13 cykl szczęśliwy oraz był to pierwszy raz z żelem Mam znajomą której po dwóch latach prawie też zaskoczyło z pierwszym cyklu z żelem. Jaaa wierzę w jego moc
Oczywiście całej roboty nie zrobił, al na pewno wspomógł. Miałam wersję w aplikatorach .Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
Czekamy na naszą królewnę
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, zastanawiam się nad jedną sprawą. Zapewne to mój wymysł...więc proszę o opinię czy nie ma możliwości żeby takie lubrykanty zwiększały ryzyko ciąży pozamacicznej? Skoro zapłodnienie następuje w jajowodzie...a śluzu jest mało. Zapewne to głupie gdybanie...ale kołacze mi ta myśl po głowie. Kupiłam ten żel...i się teraz zastanawiam:)
-
Czytam, czytam i zaczynam wierzyć że jednak ten żel pomoże pomoc dziewczyny a jak często go uzywałyście i jak często serduszkowaliście? Ja kupiłam te 8 szt. w aplikatorach i mam zamiar stosować przez 4 cykle. Dzień przed i dzień po owulacji. ale z chęcią posłucham jak to u Was było
-
Imari wrote:Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad jedną sprawą. Zapewne to mój wymysł...więc proszę o opinię czy nie ma możliwości żeby takie lubrykanty zwiększały ryzyko ciąży pozamacicznej? Skoro zapłodnienie następuje w jajowodzie...a śluzu jest mało. Zapewne to głupie gdybanie...ale kołacze mi ta myśl po głowie. Kupiłam ten żel...i się teraz zastanawiam:)
Nie ma takiej opcji. Śluz szyjkowy (bo o takim mowa) jak sama nazwa wskazuje, produkowany jest w szyjce macicy, a nie w macicy. Śluz ma utrzymać plemniki przy życiu w dni płodne, a w niepłodne nie dopuścić do macicy. Nadmiar śluzu wypływa przez pochwę.
A zapłodnienie idzie swoją drogą w jajowodzie (jak zawsze) i jak się uda to zagnieździ się w macicy i zarodek nie ma absolutnie żadnego kontaktu ze śluzem szyjkowym co najmniej do porodu Mam nadzieję, że udało mi się jasno wszystko wyjaśnić i rozwiać Twoje wątpliwościImari lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Miśka_S wrote:Czytam, czytam i zaczynam wierzyć że jednak ten żel pomoże pomoc dziewczyny a jak często go uzywałyście i jak często serduszkowaliście? Ja kupiłam te 8 szt. w aplikatorach i mam zamiar stosować przez 4 cykle. Dzień przed i dzień po owulacji. ale z chęcią posłucham jak to u Was było
-
nick nieaktualny
-
Aguś 90 wrote:Witam,
Jestem nowa na forum z mężem staramy się o drugie dziecko już 3 cykl póki co nic nie wychodzi w tym cyklu zakupiliśmy żel conceive plus i zobaczymy czy przyniesie efekty