X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Conceive Plus - Żel, lubrykant
Odpowiedz

Conceive Plus - Żel, lubrykant

Oceń ten wątek:
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszłam w drugim cyklu z żelem ale pierwszy z dupkiem ;) Podobno ten żel to ściema :P

klz9df9hvltz8vcc.png
  • rosamare Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia1984, a ile dni po owu i w jakiej dawce Twój lekarz zalecił brać Duphaston, jeżeli mogę zapytać? :)

👰🔹Brak owulacji🔹Hiperprolaktynemia
    🤵 ✔️
    VpdKp1.png

03.2022 11 tc nasz Aniołek Marysia 👼💔
  • Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam cykle 30-31 dniowe, zalecił mi brać Duphaston od 14 dc, 2x1 tabletka.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • lollla7 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 13 cykl szczęśliwy oraz był to pierwszy raz z żelem :) Mam znajomą której po dwóch latach prawie też zaskoczyło z pierwszym cyklu z żelem. Jaaa wierzę w jego moc

Oczywiście całej roboty nie zrobił, al na pewno wspomógł. Miałam wersję w aplikatorach .

Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
    Czekamy na naszą królewnę :)
    ckaiskjodu7g6dj5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad jedną sprawą. Zapewne to mój wymysł...więc proszę o opinię;) czy nie ma możliwości żeby takie lubrykanty zwiększały ryzyko ciąży pozamacicznej? Skoro zapłodnienie następuje w jajowodzie...a śluzu jest mało. Zapewne to głupie gdybanie...ale kołacze mi ta myśl po głowie. Kupiłam ten żel...i się teraz zastanawiam:)

• Miśka_S Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam, czytam i zaczynam wierzyć że jednak ten żel pomoże pomoc :) dziewczyny a jak często go uzywałyście i jak często serduszkowaliście? Ja kupiłam te 8 szt. w aplikatorach i mam zamiar stosować przez 4 cykle. Dzień przed i dzień po owulacji. ;) ale z chęcią posłucham jak to u Was było ;)

m3sxdqk33n3yb62t.png
  • tym_janek Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2018, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imari wrote:
    Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad jedną sprawą. Zapewne to mój wymysł...więc proszę o opinię;) czy nie ma możliwości żeby takie lubrykanty zwiększały ryzyko ciąży pozamacicznej? Skoro zapłodnienie następuje w jajowodzie...a śluzu jest mało. Zapewne to głupie gdybanie...ale kołacze mi ta myśl po głowie. Kupiłam ten żel...i się teraz zastanawiam:)

Nie ma takiej opcji. Śluz szyjkowy (bo o takim mowa) jak sama nazwa wskazuje, produkowany jest w szyjce macicy, a nie w macicy. Śluz ma utrzymać plemniki przy życiu w dni płodne, a w niepłodne nie dopuścić do macicy. Nadmiar śluzu wypływa przez pochwę.
    A zapłodnienie idzie swoją drogą w jajowodzie (jak zawsze) i jak się uda to zagnieździ się w macicy i zarodek nie ma absolutnie żadnego kontaktu ze śluzem szyjkowym co najmniej do porodu :) Mam nadzieję, że udało mi się jasno wszystko wyjaśnić i rozwiać Twoje wątpliwości :)

Imari lubi tę wiadomość

👧🏼 wrzesień 2018
    🧒🏼 sierpień 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2018, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym_janek dziękuję bardzo;) wiedziałam, że ktoś mądry się znajdzie i rozjaśni moje głupie rozkminy;)

tym_janek lubi tę wiadomość

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka_S wrote:
    Czytam, czytam i zaczynam wierzyć że jednak ten żel pomoże pomoc :) dziewczyny a jak często go uzywałyście i jak często serduszkowaliście? Ja kupiłam te 8 szt. w aplikatorach i mam zamiar stosować przez 4 cykle. Dzień przed i dzień po owulacji. ;) ale z chęcią posłucham jak to u Was było ;)
    Ja nie kupowałam żelu w aplikatorach tylko w tubce wzięłam. Miałam w domu strzykawki do irygacji i nimi aplikowałam w pochwie. Mój narzeczony jest hojnie obdarzony przez naturę, więc stosowaliśmy żel zawsze podczas sexu, na palce lub na siusiaka :P A w dni płodne irygatorem do środka większą ilość :) No i serduszkowania bardzo częste u nas :) Byle nie dwa razy dziennie w te dni.

klz9df9hvltz8vcc.png
  • kacha00 Znajoma

Wysłany: 22 stycznia 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a ten żel wam nie wypływa? i trzeba go aplikować 15 minut przed? czy może być w środku dłużej lub krócej?

• Natalia1984 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czekałam nigdy, tylko przed samym sexem go aplikowałam głęboko ;)

klz9df9hvltz8vcc.png
  • kacha00 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeszłam kilka aptek przedwczoraj i w żadnej tego żelu nie ma i mówią że wycofany - ciekawe dlaczego?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niemożliwe, że wycofany ja kupowałam w niedzielę :)

• kacha00 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ffilpiek wrote:
    Niemożliwe, że wycofany ja kupowałam w niedzielę :)
    No mi w 3 aptekach powiedzieli że wycofane :( Może jeszcze któreś mają jakieś zapasy.

• Aguś 90 Przyjaciółka

Wysłany: 27 stycznia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem nowa na forum z mężem staramy się o drugie dziecko już 3 cykl póki co nic nie wychodzi w tym cyklu zakupiliśmy żel conceive plus i zobaczymy czy przyniesie efekty

p19udqk3qx5xo487.png[/url]
    [link=https://www.suwaczki.com/]f2wli09kkbo98ru2.png[/link]
    ug37df9hhnc1m492.png
  • Miśka_S Koleżanka

Wysłany: 28 stycznia 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś 90 wrote:
    Witam,
    Jestem nowa na forum z mężem staramy się o drugie dziecko już 3 cykl póki co nic nie wychodzi w tym cyklu zakupiliśmy żel conceive plus i zobaczymy czy przyniesie efekty
    My zaczęliśmy stosować w tym cyklu i jest fajny poślizg także polecam :) narazie o efektach pozytywnych u mnie nic nie wiem.

m3sxdqk33n3yb62t.png
  • Aguś 90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli czekamy na efekty

ug37df9hhnc1m492.png
  • Aga27 Przyjaciółka

Wysłany: 30 stycznia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez w tym cyklu będę stosować ten żel☺ mam nadzieje że pomoże☺

• Miśka_S Koleżanka

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy to zasługa żelu ale użyliśmy w tym cyklu 2 aplikatory. Kupiłam 8 na 4 miesiące i... Teraz już moge wykorzystać w tydzień! Udało się, udało się w pierwszym cyklu z żelem Conceive Plus dlatego polecam każdej z Was!:)

m3sxdqk33n3yb62t.png
  • Aguś 90 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję Miśka_S

ug37df9hhnc1m492.png
‹‹ 61 62 63 64 65 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ