czy jest szansa w tym miesiacu
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Mogą być plamienia przy duphastonie, ale to efekt uboczny leku. No chyba, że @ Ci przychodzi w trakcie brania
w zeszłym cyklu przyszła mi w czasie brania (przedostatniego dnia) ale też zaczęła się plamieniem.. dlatego w tym cyklu zwiekszyłam dawkę a i tak nic to nie dało bo znowu mam plamienie i to na dodatek jeszcze wczesniej bo do końca cyklu pozostało mi 6 dni.. do tego potwornie mnie klują jajniki, naprzemiennie.. -
Aleksia ja jako stara zjadaczka dupka powiem ci ze on powoduje plamienia wiec dopóki nie ma @ jest nadzieje wierz mi :*
-
kubecek wrote:Aleksia ja jako stara zjadaczka dupka powiem ci ze on powoduje plamienia wiec dopóki nie ma @ jest nadzieje wierz mi :*
a oprócz tych plamień miałas jakieś inne objawy np. przedmiesiączkowe? W których dniach cyklu miałas obiady przy duphastonie? Ja mam jeszcze do miesiączki 6 dni a już mam objawy jak na okres i delikatne plamienie ale nie cały czas.. -
kasia2601 wrote:Zrobiłam dzisiaj test bo nie wytrzymalam i niestety kolejne rozczarowanie ehhh czy kiedy kolwiek mi się uda
tak mi przykro kochana chcialabym zeby nam wszystkim sie wreszcie udało... doskonale rozumiem Twoje rozczarowanie, ja po 4,5 roku starań na każdą kolejną @ reaguje już łzami -
Aleksia85 wrote:Tysia nawet plamienia jeszcze nie masz więc trzymam mocno kciuki!
Nie mam narazie ale cos czuje ze jutro bedzie @ bo brzuch mnie boli i ta temp spadla ... Jakby byla ciaza to nie powinna spaść az tyle moze jutro sie podniesie no nie wiem ..Tysia -
Tysia :) wrote:Aleksia85 ale widze ze za to Tobie ladnie poszla w gore oby sie tak utrzymywala trzymam kciuki
poszła w górę ale bardzo mnie martwi to brązowe plamienie już drugi dzień dziś jest ciemniejsze i troszkę większe.. w zeszłym cyklu moja faza lutealna trwała 12 dni więc mozliwe że teraz będzie podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:03
-
Dziewczyny zobaczcie co cykl człowiek ma takie wielkie nadzieje moze tym razem sie uda doszukuje sie jakich kolwiek oznak ciazy i za każdym razem bynajmniej u mnie rozczarowanie dlaczego nie mam w sobie siły żeby sobie odpuścić wtedy najwięcej dziewczyn zachodzi w ciążę. To nas niestety ale bardzo obciąża psychicznie i duzo w tym jest winy no i u mnie niestety tez brak owulacji
Tak bym chciała zeby nam wszystkim sie wreszcie udało ehhh jakie to wszystko niesprawiedliwe
-
kasia2601 wrote:Dziewczyny zobaczcie co cykl człowiek ma takie wielkie nadzieje moze tym razem sie uda doszukuje sie jakich kolwiek oznak ciazy i za każdym razem bynajmniej u mnie rozczarowanie dlaczego nie mam w sobie siły żeby sobie odpuścić wtedy najwięcej dziewczyn zachodzi w ciążę. To nas niestety ale bardzo obciąża psychicznie i duzo w tym jest winy no i u mnie niestety tez brak owulacji
Tak bym chciała zeby nam wszystkim sie wreszcie udało ehhh jakie to wszystko niesprawiedliwe
Dokladnie jest tak jak piszesz ... Im wiecej sie o tym mysli tworzy sie jakas blokada psychiczna ktora uniemozliwia zajscie w ciaze .. Tylko ze to myslenie jest czasami silniejsze od nas ...
Ja tez mam czesto cykle bezowulacujne przez PCOS i to tez robi swoje ... Ale napewno nam sie uda, wierze w to
Tysia -
Aleksia85 wrote:a oprócz tych plamień miałas jakieś inne objawy np. przedmiesiączkowe? W których dniach cyklu miałas obiady przy duphastonie? Ja mam jeszcze do miesiączki 6 dni a już mam objawy jak na okres i delikatne plamienie ale nie cały czas..
ale mimio wszytsko tą ciążę sie udało utrzymać
trzymam mocno Kciuki kochana -
kasia2601 wrote:Dziewczyny zobaczcie co cykl człowiek ma takie wielkie nadzieje moze tym razem sie uda doszukuje sie jakich kolwiek oznak ciazy i za każdym razem bynajmniej u mnie rozczarowanie dlaczego nie mam w sobie siły żeby sobie odpuścić wtedy najwięcej dziewczyn zachodzi w ciążę. To nas niestety ale bardzo obciąża psychicznie i duzo w tym jest winy no i u mnie niestety tez brak owulacji
Ja prawdopodobnie też rzadko mam owulacje a do tego mam jeden jajowód.. więc jak przeczytałam że zdrowa para ma w każdym cyklu 20% szans na poczęcie to ja mam chyba 1%...
To prawda że trzeba sobie odpuścić ale ja przez ok. 2 lata odpuściłam i zdałam się na naturę i nic to nie dało... choć fakt że miałam wodniaka jajowodu który mógł utrudniać zapłodnienie nawet ze zdrowego jajnika ale mimo to... nie myslalam o ciąży i nic z tego.. czasem jest jakaś przeszkoda i odpuszczenie nic nie da, trzeba się leczyć, czasem latami -
kubecek wrote:Aleksia były i plamienia i mocny ból jajników ogólnie czułam się jak na @ gdyby nie beta to te plamienia uznałabym za @ bo były jeden dzien słabe a nastepnego mocniejsze pamietam jak babci jeszcze wegiel w wiadrach nosiłam
ale mimio wszytsko tą ciążę sie udało utrzymać
trzymam mocno Kciuki kochana
dzięki, pocieszyło mnie to trochę i znów dało nadzieję heh.. ehh ale my kobiety już tak mamy że szukamy nadziei nawet w momencie gdy juz przyjdzie okres i test wyjdzie negatywny.. a nuż mimo wszystko....
a pl;amienia miałas brązowe czy czerwone? jaki kolor? ja mam brązowe -
cześć dziewczyny; oto mój wykres https://ovufriend.pl/graph/24088af2ca6ad92de3d6795347362ae2 niby wszystko wskazuje na to, że się udało, w samobadaniu też na to wychodzi, @ nie nadchodzi, a na teście uparcie jedna krecha; dziś rano zrobiłam betę... boję się, że tam tez nic nie wykaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 13:09
-
PePe wrote:właśnie zauważyłam delikatne plamienie... ale nie takie jak zwykle mam na koniec miesiączki; to raczej różowawy śluz... miesiączka zawsze przychodzi rano... rany... ta niepewność mnie dobije
musisz poczekać, chociaz jesli to dopiero plamienie implantacyjne to beta jeszcze może nie wykazać ciąży.. ja powinno się robić 1-2 doby po implantacji