czy jest szansa w tym miesiacu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ten listopadowy mi nie otworzyło ( pisze ze zostal usuniety albo jest nieaktywny)
Grudniowy- no tez rzeczywiscie problem z temperaturami, bardzo niskie w II fazie, brak wyraznego skoku i utrzymiania sie na poziomie.
Kochana a sprobuj jeszcze wejsc na poprzednie wykresy i pod nimi bedzie opcja "udostepnij wykres" -
Ezia90 wrote:Ten listopadowy mi nie otworzyło ( pisze ze zostal usuniety albo jest nieaktywny)
Grudniowy- no tez rzeczywiscie problem z temperaturami, bardzo niskie w II fazie, brak wyraznego skoku i utrzymiania sie na poziomie.
Kochana a sprobuj jeszcze wejsc na poprzednie wykresy i pod nimi bedzie opcja "udostepnij wykres"Tysia -
Ezia90 wrote:i jak tysia?
Caly czas mam takie plamienie rano bylo troche wieksze ale teraz ustalo, robilam test wyszedl negatywny wiec mysli ze ten cykl byl bezowulacyjny i to moze jest krwawienie srodcykliczne .. Bo na @ mi to nie wygląda napewno wiec staram sie dalejTysia -
Tysia :) wrote:Caly czas mam takie plamienie rano bylo troche wieksze ale teraz ustalo, robilam test wyszedl negatywny wiec mysli ze ten cykl byl bezowulacyjny i to moze jest krwawienie srodcykliczne .. Bo na @ mi to nie wygląda napewno wiec staram sie dalej
kochana jeśli śródcykliczne to idź do gina.. niech Ci da coś na wywołanie miesiaczki żebyś mogła zacząć nowy cykl ja już zaczynam nowy z nowymi siłami! -
Aleksia85 wrote:kochana jeśli śródcykliczne to idź do gina.. niech Ci da coś na wywołanie miesiaczki żebyś mogła zacząć nowy cykl ja już zaczynam nowy z nowymi siłami!
Mam taki zamiar ... Nie wiem czy sama sobie nie rozregulowalam wszystkoego castagnusem ehh bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ...Tysia -
Tysia :) wrote:Mam taki zamiar ... Nie wiem czy sama sobie nie rozregulowalam wszystkoego castagnusem ehh bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ...
tym bardziej radze iść do gina i ruszyć sprawe żeby już zacząć nowy cykl staranek trzymam kciuki! ja idę 09.02 na monitoring -
Dzisiaj znów wzrosła mi temperatura, ale test ciążowy wyszedł negatywny. a w tym miesiącu piłam herbatki na 1 i 2 fazę cyklu. i czy one mogły coś namieszać??? albo za wcześnie zrobiłam test??? sama już nie wiem. tak bardzo chcielismy aby się udało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 07:26
-
Arpenia myślę że powinnas zrobic test za jakies 3-4 dni,teraz moglo byc za wczesnie.
Morisek a ilu dniowe masz cykle? myślę ze to może być implantacja bo ładnie wzrosła temp . zobaczymy co jutro bedzieAniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
19.01.2017 - 12/13 tc
Synek 05.2008 -
niecierpliwa-dominika wrote:mozecie spojrzec na moj wykres?
Tylko cztery stałe temperatury w całym cyklu, trochę mało. Stałe w sensie, że zmierzone o stałej porze.
Staraj się mierzyć temperaturę o tej samej porze a Twój wykres będzie bardziej miarodajny