czy jest szansa w tym miesiacu
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ten listopadowy mi nie otworzyło ( pisze ze zostal usuniety albo jest nieaktywny)
 Grudniowy- no tez rzeczywiscie problem z temperaturami, bardzo niskie w II fazie, brak wyraznego skoku i utrzymiania sie na poziomie.
 Kochana a sprobuj jeszcze wejsc na poprzednie wykresy i pod nimi bedzie opcja "udostepnij wykres"  
- 

No juz dalam udostepnijEzia90 wrote:Ten listopadowy mi nie otworzyło ( pisze ze zostal usuniety albo jest nieaktywny)
 Grudniowy- no tez rzeczywiscie problem z temperaturami, bardzo niskie w II fazie, brak wyraznego skoku i utrzymiania sie na poziomie.
 Kochana a sprobuj jeszcze wejsc na poprzednie wykresy i pod nimi bedzie opcja "udostepnij wykres" moze teraz da sie wlaczyc .
                                Tysia moze teraz da sie wlaczyc .
                                Tysia   
- 

Ezia90 wrote:i jak tysia?
 Caly czas mam takie plamienie rano bylo troche wieksze ale teraz ustalo, robilam test wyszedl negatywny wiec mysli ze ten cykl byl bezowulacyjny i to moze jest krwawienie srodcykliczne .. Bo na @ mi to nie wygląda napewno wiec staram sie dalej wiec staram sie dalej Tysia Tysia   
- 

Tysia :) wrote:Caly czas mam takie plamienie rano bylo troche wieksze ale teraz ustalo, robilam test wyszedl negatywny wiec mysli ze ten cykl byl bezowulacyjny i to moze jest krwawienie srodcykliczne .. Bo na @ mi to nie wygląda napewno wiec staram sie dalej wiec staram sie dalej 
 kochana jeśli śródcykliczne to idź do gina.. niech Ci da coś na wywołanie miesiaczki żebyś mogła zacząć nowy cykl ja już zaczynam nowy z nowymi siłami! ja już zaczynam nowy z nowymi siłami!  
- 

Aleksia85 wrote:kochana jeśli śródcykliczne to idź do gina.. niech Ci da coś na wywołanie miesiaczki żebyś mogła zacząć nowy cykl ja już zaczynam nowy z nowymi siłami! ja już zaczynam nowy z nowymi siłami! 
 Mam taki zamiar ... Nie wiem czy sama sobie nie rozregulowalam wszystkoego castagnusem ehh bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ... bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ... Tysia Tysia   
- 

Tysia :) wrote:Mam taki zamiar ... Nie wiem czy sama sobie nie rozregulowalam wszystkoego castagnusem ehh bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ... bo rok temu tez mialam problemy z plamieniami i z okresem raz byl raz nie i zapisal mi castagnus bo stwierdzil ze hormonami moze mi to uregulowac ale wg niego na hormony jestem za mloda i kazal tak probowac ... Zaczelam brac castagnus plamienia ustaly i wszystko wrocilo do normy az do zeszlego miesiaca i sama zaczelam brac castagnusa ... 
 tym bardziej radze iść do gina i ruszyć sprawe żeby już zacząć nowy cykl staranek trzymam kciuki! ja idę 09.02 na monitoring trzymam kciuki! ja idę 09.02 na monitoring  
- 

Dzisiaj znów wzrosła mi temperatura, ale test ciążowy wyszedł negatywny. a w tym miesiącu piłam herbatki na 1 i 2 fazę cyklu. i czy one mogły coś namieszać??? albo za wcześnie zrobiłam test??? sama już nie wiem. tak bardzo chcielismy aby się udało 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 07:26 
- 

Arpenia myślę że powinnas zrobic test za jakies 3-4 dni,teraz moglo byc za wczesnie.

Morisek a ilu dniowe masz cykle? myślę ze to może być implantacja bo ładnie wzrosła temp . zobaczymy co jutro bedzie Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc Aniolek [*] - 04.2016 7/8 tc [*] 18.08.2016 6/7tc
 19.01.2017 - 12/13 tc

Synek 05.2008 
- 

niecierpliwa-dominika wrote:mozecie spojrzec na moj wykres? 
 Tylko cztery stałe temperatury w całym cyklu, trochę mało. Stałe w sensie, że zmierzone o stałej porze.
 Staraj się mierzyć temperaturę o tej samej porze a Twój wykres będzie bardziej miarodajny