X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??
Odpowiedz

Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??

Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubi. Ale nie na sile kilka dni pod rzad, nawet jak jest zmeczony i nie ma aktualnie ochoty itp. Co mnie nie dziwi bo tez mnie męczy seks "bo trzeba bo dni płodne".

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do trzech dni po ostatnim "najlepszym" objawie (śluz albo skok) jeszcze warto pomęczyć ;) Ale doskonale Cię rozumiem bo po pewnym czasie to i seks traci blask jak wiadomo że Dzisiaj Trzeba.

W 100% czy i kiedy była owu jest w stanie potwierdzić tylko monitoring owulacji, co wiąże się z ganianiem do lekarza co 2-3 dni.

3Bit lubi tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ