Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??
Odpowiedz

Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??

Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubi. Ale nie na sile kilka dni pod rzad, nawet jak jest zmeczony i nie ma aktualnie ochoty itp. Co mnie nie dziwi bo tez mnie męczy seks "bo trzeba bo dni płodne".

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do trzech dni po ostatnim "najlepszym" objawie (śluz albo skok) jeszcze warto pomęczyć ;) Ale doskonale Cię rozumiem bo po pewnym czasie to i seks traci blask jak wiadomo że Dzisiaj Trzeba.

W 100% czy i kiedy była owu jest w stanie potwierdzić tylko monitoring owulacji, co wiąże się z ganianiem do lekarza co 2-3 dni.

3Bit lubi tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ