WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??
Odpowiedz

Czy owulacja wystepuje tuz PRZED czy tuz PO skoku temperatury??

Oceń ten wątek:
  • 3Bit Znajoma

Wysłany: 12 listopada 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubi. Ale nie na sile kilka dni pod rzad, nawet jak jest zmeczony i nie ma aktualnie ochoty itp. Co mnie nie dziwi bo tez mnie męczy seks "bo trzeba bo dni płodne".

• Justeck Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do trzech dni po ostatnim "najlepszym" objawie (śluz albo skok) jeszcze warto pomęczyć ;) Ale doskonale Cię rozumiem bo po pewnym czasie to i seks traci blask jak wiadomo że Dzisiaj Trzeba.

W 100% czy i kiedy była owu jest w stanie potwierdzić tylko monitoring owulacji, co wiąże się z ganianiem do lekarza co 2-3 dni.

3Bit lubi tę wiadomość

Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ