Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
*Sylwia wrote:Może to wina tego, że jestem w trakcie 3 cyklu po tabletkach anty.....
-
nick nieaktualnyprzed tabletkami robiłam badania na wszystkie możliwe hormony i faktycznie estrogen miałam trochę poniżej normy. Pozostałe w normie. Byłam z tym u ginekologa i endokrynologa i oboje powiedzieli, że taka moja uroda...... także świetnie..
Vanessa napisz czy ocet jabłkowy można pić cały cykl? -
*Sylwia wrote:przed tabletkami robiłam badania na wszystkie możliwe hormony i faktycznie estrogen miałam trochę poniżej normy. Pozostałe w normie. Byłam z tym u ginekologa i endokrynologa i oboje powiedzieli, że taka moja uroda...... także świetnie..
Vanessa napisz czy ocet jabłkowy można pić cały cykl?
Tak ocet jabłkowy można pić cały cykl. -
nick nieaktualny
-
Nie ma sluzu więc pewnie do owulki daleko chyba że masz problem ze śluzem. Ból jajnika/podbrzusza nie jest wyznacznikiem owulacji. Najważniejszy jest śluz w interpretacji.
asiaP lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki mam wielką prośbę - spójrzcie na mój wykres.
Od czasu owulacji codziennie pobolewają mnie jajniki. Wczoraj i przedwczoraj miałam bardzo lekkie plamienia- widoczne tylko przy badaniu szyjki- był to śluz zabarwiony na delikatny różowy kolor w niewielkiej ilości.
Dziś miałam znów skok temperatury i oczywiście robię sobie nadzieję (jak w każdym cyklu), że może tym razem się udało
Co myślicie? Jest nadzieja? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy jezeli chodzi o wpisywanie temp na wykresie nie wiem ci robie zle ale wpisuje temp np 36.04 i pisze mi "sprawdz czy dobrze wpisales temp" i nie wien o co chodzi ze nie moge wpisywac swoich temperatur pomozcie
-
Mery88 wrote:Hej dziewczyny potrzebuje waszej pomocy jezeli chodzi o wpisywanie temp na wykresie nie wiem ci robie zle ale wpisuje temp np 36.04 i pisze mi "sprawdz czy dobrze wpisales temp" i nie wien o co chodzi ze nie moge wpisywac swoich temperatur pomozcie
spróbuj przecinek zamiast kropki np. 36,30 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny