Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Kochana, a czy ten śluz to nie były przypadkiem jeszcze resztki nasienia? Ja miałam właśnie podobnie, dlatego jestem skołowana. Chyba tego śluzu nie będę już brała pod uwagę nast. razem...
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje ze ta owulacja u mnie byla wlasnie w niedziele a przypuszczam ze tak bylo bo mialam w ten dzien szczyt wiec wtedy bylo serduszkowanie i dzien przed no ale wiesz jakby sie spoznila ten jeden dzien to mam nadzieje ze plemniczki poczekaly a jak u ciebie?
-
Ja również głęboko wierzę, że owulka była 20... To niby 2-3 dni różnicy i teoretycznie kijanki powinny u nas obu poczekać. Tym bardziej, że z tego co piszesz to masz porządny śluz płodny i powinny mieć się czym dobrze odżywić... ale zdezorientowanie i żal przegapienia TEGO momentu jest.
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Ja również głęboko wierzę, że owulka była 20... To niby 2-3 dni różnicy i teoretycznie kijanki powinny u nas obu poczekać. Tym bardziej, że z tego co piszesz to masz porządny śluz płodny i powinny mieć się czym dobrze odżywić... ale zdezorientowanie i żal przegapienia TEGO momentu jest.
-
nick nieaktualny
-
My serduszkowaliśmy w tę moją wyliczoną owulkę i wcześniej 3x co 2 dzień, i potem raz jak ten 2 skok tempki był.
Nie wiem czemu moich serduszek nie widać na wykresie... Musze pogrzebać w ustawieniach.
Moja temperatura zawsze tak wysoko podskakuje, czasem nawet powyżej 37,50 i nic z tego nie wychodzi W tym cyklu już się nie podniecam tą temperaturą. Rozczarowanie jest zbyt bolesne. Cieszę się, że rośnie... ale nie nakręcam się (jeszcze )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 22:35
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:u Ciebie widzę serduszka w dobrych miejscach. Nawet jeżeli ta owulacja była później.
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Chciałam was poprosić o pomoc w interpretacji mojego wykresu. Czy takie skoki temperatury w fazie lutealnej są normalne? Mierzę dopiero drugi pełny cykl. I po raz pierwszy mierzę w pochwie. W poprzednim cyklu mierzyłam w ustach zwykłym termometrem elektronicznym i temoeratury były stabilniejsze. Teraz mam termometr z dwoma miejscami po przecinku i takie cyrki mi funduje.
https://ovufriend.pl/wykres,edc5878e1954c184c9579cde3f20d360.html -
hej myślicie ze jestem juz po owulce? czy starac sie dalej ? z gory dzieki :*
https://ovufriend.pl/graph/bb78d885c785d0f0d3f92ffc8a4002ee
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno
-
pysia wrote:hej myślicie ze jestem juz po owulce? czy starac sie dalej ? z gory dzieki :*
https://ovufriend.pl/graph/bb78d885c785d0f0d3f92ffc8a4002ee
uważam że jesteś po owulce ale starać się mozesz bo 3 dni po owu są jeszcze względnie płodne:)pysia lubi tę wiadomość
-
dzieki niestety dzis nie udalo nam sie dzialać ale mam nadzieje ze tamte serduszka bylo w pore
Luty 2015-HSG,3iui
Szczep.immuno