Interpretacja wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamelia wrote:
-
Hej,
mam problem z moim wykresem i w ogóle całym cyklem. Może któraś pomoże? Po pierwsze - dziś spadła mi temperatura, co pokazuje wykres.
Po drugie - mam śluz wyglądający na płodny - jest jak białko kurze, rozciągliwy dość. Czy możliwe, że dalej mam dni płodne? W ostatnich dniach już nie zaznaczałam śluzu na wykresie, ale dziś jest go wyjątkowo dużo i trudno go nie zauważyć, no i ten spadek temperatury
https://ovufriend.pl/graph/dd77f11b1eda98cb423f2b420c2376ba -
nick nieaktualnyPaulinaN wrote:Hej,
mam problem z moim wykresem i w ogóle całym cyklem. Może któraś pomoże? Po pierwsze - dziś spadła mi temperatura, co pokazuje wykres.
Po drugie - mam śluz wyglądający na płodny - jest jak białko kurze, rozciągliwy dość. Czy możliwe, że dalej mam dni płodne? W ostatnich dniach już nie zaznaczałam śluzu na wykresie, ale dziś jest go wyjątkowo dużo i trudno go nie zauważyć, no i ten spadek temperatury
https://ovufriend.pl/graph/dd77f11b1eda98cb423f2b420c2376ba
-
nick nieaktualnyzlobk wrote:Dziękuję i ciagle nie mogę uwierzyć mery88 trzymam kciuki!
-
Mery88 wrote:Dziekuje !! martwi mnie tylko ze po owulacji mam spadek temp a wzrost jak ty podobnk kazda ma inaczej nie zawsze od razu tempka idzie do gory bo zalezy kiedy nastepuje zaplodnienie ja puki co owulacje mialam w niedziele mam taks nadzieje bo widzialam bo sluzie ale co mnie zastanawia dopiero dzisiaj boli mnie jajnik nie wiem czemu tak pozno mam nadzieje ze to znak po owulacji bo zawsze bolal mnie jak byla tak mysle..
Yasmin lubi tę wiadomość
Aprilka -
Mery88 wrote:Dziekuje !! martwi mnie tylko ze po owulacji mam spadek temp a wzrost jak ty podobnk kazda ma inaczej nie zawsze od razu tempka idzie do gory bo zalezy kiedy nastepuje zaplodnienie ja puki co owulacje mialam w niedziele mam taks nadzieje bo widzialam bo sluzie ale co mnie zastanawia dopiero dzisiaj boli mnie jajnik nie wiem czemu tak pozno mam nadzieje ze to znak po owulacji bo zawsze bolal mnie jak byla tak mysle..
mery88 nie widzę Twojego wykresu, więc ciężko mi coś wnioskować, ale jeśli chodzi o ból jajników to mnie od czasu owulacji bolą codziennie.
Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia! -
PaulinaN wrote:Hej,
https://ovufriend.pl/graph/dd77f11b1eda98cb423f2b420c2376ba
PaulinaN - ten spadek temperatury może równie dobrze oznaczać implantację, ale rzeczywiście dziwna jest obecność śluzu płodnego wczoraj, to by wskazywało przeciwnie na dni płodne. Chyba nie pomogłam... -
nick nieaktualnyzlobk wrote:mery88 nie widzę Twojego wykresu, więc ciężko mi coś wnioskować, ale jeśli chodzi o ból jajników to mnie od czasu owulacji bolą codziennie.
Pozdrawiam i jeszcze raz powodzenia! -
nick nieaktualny
-
zlobk wrote:Test pozytywny nie mogę uwierzyć!
Gratulacje zlobk
Dziewczyny, czy któraś mogłaby zerknąć na mój wykres? Byłam pewna że owulacja wystąpiła 20dc, ale później nastąpiło obniżenie się temp. Później znów wzrost... OF sugeruje, że owulacja wystąpiła 22dc. Wiem, że to nie jest wielka różnica, ale po zobaczeniu tego pierwszego skoku nie przytulaliśmy się regularnie z mężem i pomimo tego iż odstęp czasu jest niewielki to martwię się, że przegapiliśmy najlepszy moment Dodam, że śluzu nie monitoruję podczas starania się bo dezorientują mnie wydobywające się pozostałości nasienia. Pozdrawiam serdecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 19:43
zlobk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYasmin wrote:Gratulacje zlobk
Dziewczyny, czy któraś mogłaby zerknąć na mój wykres? Byłam pewna że owulacja wystąpiła 20dc, ale później nastąpiło obniżenie się temp. Później znów wzrost... OF sugeruje, że owulacja wystąpiła 22dc. Wiem, że to nie jest wielka różnica, ale po zobaczeniu tego pierwszego skoku nie przytulaliśmy się regularnie z mężem i pomimo tego iż odstęp czasu jest niewielki to martwię się, że przegapiliśmy najlepszy moment Dodam, że śluzu nie monitoruję podczas starania się bo dezorientują mnie wydobywające się pozostałości nasienia. Pozdrawiam serdecznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 20:15
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Mery88 wrote:dwa dni po owulacji mialam jeszcze duzo sluzu plodnego i tego nie rozumiem bo wczoraj pol dnia bolal mnie jajnik wiec mam nadzieje ze to vyl bol na koniec owulki a nie w jej trakcie bo by sie przesunela o te dwa dni ale mam nadzieje ze tez nie przegapilam jak ty
Kochana, a czy ten śluz to nie były przypadkiem jeszcze resztki nasienia? Ja miałam właśnie podobnie, dlatego jestem skołowana. Chyba tego śluzu nie będę już brała pod uwagę nast. razem...