jak to z ta temperatura??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmelia San wrote:Hej wygląda na to, że miałaś 15marca czyli w 11dc, bo miałaś znaczny skok temp. i śluz miałaś płodny w okolicach tego dnia. Powodzenia w staraniach. Ps. warto kupić sobie testy owulacyjne, dużo pomagają. W 1op jest 5szt więc na pewno wcelujesz
Właśnie kupiłam sobie i używałam od 11 dnia i mi nie wykryły owulacji... -
Hej.. Ja jestem tu kompletnie nowa mierzę temperaturę, tak szczerze to od tego cyklu rano.. Jeśli teraz będę musiała wstawać rano gdzieś o 4 lub 5 a teraz mierzyłam temperaturę o 8 godzinie to będzie to miało wpływ na temperaturę czy coś się może zmienić? Z góry dzięki za odpowiedź.
Carmelitta, Sówka35, dam23, Mamable lubią tę wiadomość
-
ja co drugi dzien wstaje po 3 i tak codziennie mierze, nawet jak mam dalej isc spac, niestety taka roznica (miedzy 4 a 8 ) jest za duza i wykres bedzie zafalszowany.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:12
Kocham Cię córeczko ❤
Alicja 3820g i 54cm ur. 28.09.2016 r ❤❤❤ -
nick nieaktualnyWitam,jestem w początkowych cyklach staran o maluszka. Chciałam sie zapytać czy mój wykres wyglada obiecująco? Czy tylko sie znow nie potrzebnie nakręcam, temperatura wysoka jak na to ze wczoraj mial byc okres a tu nadal cisza, dodam jeszcze ze non stop man bóle jak na okres, nieco bardziej intensywne
Na dole powinien udostępnić sie mój wykres
[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 10:23
-
nick nieaktualnyKathrina wrote:Witam,jestem w początkowych cyklach staran o maluszka. Chciałam sie zapytać czy mój wykres wyglada obiecująco? Czy tylko sie znow nie potrzebnie nakręcam, temperatura wysoka jak na to ze wczoraj mial byc okres a tu nadal cisza, dodam jeszcze ze non stop man bóle jak na okres, nieco bardziej intensywne
Na dole powinien udostępnić sie mój wykres
[/url
Bardzo obiecująco wygląda, może zrób test.Kathrina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niepohamowana M wrote:Hej.. Ja jestem tu kompletnie nowa mierzę temperaturę, tak szczerze to od tego cyklu rano.. Jeśli teraz będę musiała wstawać rano gdzieś o 4 lub 5 a teraz mierzyłam temperaturę o 8 godzinie to będzie to miało wpływ na temperaturę czy coś się może zmienić? Z góry dzięki za odpowiedź.
-
nick nieaktualnyKathrina wrote:Dzięki za odpowiedź Marcjanna, podtrzymalas mnie na duchu myślałam o tescie ale jeden zrobilam 13 dni po owulacji i wyszedl negatywny - niestety, możliwe że za wcześnie? Jak okresu nie będzie do środy to biore sie za testowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patka19 wrote:Mam pytanie dziś tempka poszła w dół pewnie spowodowane tym że mała chora i budziła się co chwilkę a z nią ja i tak się zastanawiam czy dodać ją do ignorowanych ta temp by nie brał jej wykres pod uwagę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
patka19 wrote:anusiak5 z kąd ja to znam moja mała tez urodzila się 6 lat temu teraz chcemy kolejne i cos nie wychodzi niby wyniki dobre moje i męża a jednak już leci 11 cykl i nic
-
nick nieaktualny