Olej z wiesiołka - który najlepszy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się skusiłam na siemie lniane. Jest to pierwszy cykl w którym je pije i efekt jest taki że szału nie ma ale przynajmniej mi śluz płodny zgra sie z owulacją- wczoraj miałam płodny a dziś test owulacyjny wyszedł pozytywny. Wcześniej było tak że ostatni dzień śluzu płodnego miałam nawet tydzień przed owulką.
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie, ale zbyt wiele sie nie dowiedzialam, wiec nie mam sie czym podzielic...lekarz wlasciwie zignorowal moje pytanie dot wiesiolka, pochwalil tylko, ze biore kwas foliowy i powiedzial, ze witamina D3 bardzo dobrze wplywa na plodnosc
-
ja biorę tylko jedną kapsułkę wiesiołka dziennie i tez widzę poprawę śluzu, tzn widze śluz w ogóle poza tym łykam razem z mężęm: omega-3 Wit.B, cynk, kwas foliowy, magnez, ja dodatkowo biore też wit. E
-
nick nieaktualny
-
oeparol femina w superfarmie jest w promocji po 15 zł naprawde warto, zważywszy, że zawsze kosztuje powyzej 30 zł. Kupiłam dwa opakowania, a promocja hm chyba do jutra.
Ja zawsze biorę oepraol po 3 kaps dziennie cały czas, gin mi tez nie owił że tylko do owulacji-zresztą dziewczyny, jak mam bracy do ovu jak nie wiem kiedy ona jest-a obecny cykl jest rozregulowany. 40 dzień i małpy brak.A w ciąży niestety tez nie jestem( -
nick nieaktualnyJa zażywam już 2 cykle 5 kapsułek dziennie oeparol. Niestety jak na razie poprawy nie zauważyłam:(
Na jakimś innym temacie ktoś polecał MUCOVAGIN - globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym. Należy brać przed owulacją, chyba zaraz po miesiączce po jednej dziennie najlepiej rano, bo przed samym serduszkowaniem się nie powinno. Patrzyłam w necie kosztują do 30 zł za 10 sztuk. -
nick nieaktualny
-
ja brałam najpierw Oeparol po jednej kapsułce i poprawy nie było ale drugi cykl biore Oreparol Femina 2 razy po 2 kapsułki i w tym cyklu mam bardziej mokro i już 12dc był rozciągliwy śluz
do tego jeszcze razem z mężem bierzemy kwas foliowy, magnez z B6, cynk, selen z wit. E. Normalnie jak stare dziadki same tabsy