X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Olej z wiesiołka - który najlepszy?
Odpowiedz

Olej z wiesiołka - który najlepszy?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wiesiołek nic nie zdziałał, dalej moj sluz jest wodnisty...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 września 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    U mnie wiesiołek nic nie zdziałał, dalej moj sluz jest wodnisty...

Ania ale śluz wodnisty jest płodny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2013, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:
    Ania ale śluz wodnisty jest płodny :)
    wiem kochana:) ale myslalam ze po wiesioklu bedzie rozciagliwy a tu dupa:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się skusiłam na siemie lniane. Jest to pierwszy cykl w którym je pije i efekt jest taki że szału nie ma ale przynajmniej mi śluz płodny zgra sie z owulacją- wczoraj miałam płodny a dziś test owulacyjny wyszedł pozytywny. Wcześniej było tak że ostatni dzień śluzu płodnego miałam nawet tydzień przed owulką.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po wizycie, ale zbyt wiele sie nie dowiedzialam, wiec nie mam sie czym podzielic...lekarz wlasciwie zignorowal moje pytanie dot wiesiolka, pochwalil tylko, ze biore kwas foliowy i powiedzial, ze witamina D3 bardzo dobrze wplywa na plodnosc

• kamcia Nowa

Wysłany: 17 października 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmagam sie 2 miesiac z castagnusem wiesiolka biore na wlasna reke... jem 2 tabletki 3 razy dziennie plus co godzine wypijam szklanke wody :D czekam na dni plodne zobaczymy :)

• ulek Autorytet

Wysłany: 18 października 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymamy kciuki! :)

• nezumi Autorytet

Wysłany: 22 października 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja biorę tylko jedną kapsułkę wiesiołka dziennie i tez widzę poprawę śluzu, tzn widze śluz w ogóle :D poza tym łykam razem z mężęm: omega-3 Wit.B, cynk, kwas foliowy, magnez, ja dodatkowo biore też wit. E

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzis zakupiłam Oeparol - zobaczymy jaki bedzie efekt. Jeszcze kilka miesięcy temu w owulację miałam potop...
    Mam nadzieje ze wiesiołek sprawi że znowu mnie zaleje hhehe:)

• misia_k1 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oeparol femina w superfarmie jest w promocji po 15 zł naprawde warto, zważywszy, że zawsze kosztuje powyzej 30 zł. Kupiłam dwa opakowania, a promocja hm chyba do jutra.

Ja zawsze biorę oepraol po 3 kaps dziennie cały czas, gin mi tez nie owił że tylko do owulacji-zresztą dziewczyny, jak mam bracy do ovu jak nie wiem kiedy ona jest-a obecny cykl jest rozregulowany. 40 dzień i małpy brak.A w ciąży niestety tez nie jestem(

relg3e5e2kcajna5.png

34bwflw13qaykthd.png
  • karol Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zażywam oeparol po 3 kapsułki dziennie (od poprzedniego cyklu) ale dopiero w tym cyklu widzę poprawę.

Niech z Naszej Miłości zrodzi się Nowe Życie:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2013, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zażywam już 2 cykle 5 kapsułek dziennie oeparol. Niestety jak na razie poprawy nie zauważyłam:(
    Na jakimś innym temacie ktoś polecał MUCOVAGIN - globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym. Należy brać przed owulacją, chyba zaraz po miesiączce po jednej dziennie najlepiej rano, bo przed samym serduszkowaniem się nie powinno. Patrzyłam w necie kosztują do 30 zł za 10 sztuk.

• kasia m Koleżanka

Wysłany: 15 listopada 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny biore juz kilka dni ten wiesiolek na popraw sluzu i poki co nie zauwazylam poprawy ze sluzem:( a moze to za wczesnie jeszcze?jak myslicie?u Was pojawial sie od raz czy tez po jakims czasie?

kasia :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz zaczełam drugi cykl z wiesiołkiem (Oeparol), w pierwszym cyklu zero poprawy, może w drugim cos zadziała...

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja brałam najpierw Oeparol po jednej kapsułce i poprawy nie było ale drugi cykl biore Oreparol Femina 2 razy po 2 kapsułki i w tym cyklu mam bardziej mokro i już 12dc był rozciągliwy śluz :)
    do tego jeszcze razem z mężem bierzemy kwas foliowy, magnez z B6, cynk, selen z wit. E. Normalnie jak stare dziadki same tabsy :D

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny co myślicie o moim wykresie nie mogę się zgodzić z programem już 3 raz mi zmienia termin owulacji :)

b44fbab7275a3ef7585bb420a9073efb.png

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Borgnesse Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testowałam Oeparol przez 7 miesięcy i żadnego potopu nie było. Teraz drugi miesiąc piję siemię lniane i jest znacznie lepiej.

• jovi81 Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę Oeparol pierwszy cykl i czekam na efekty , mam brać do owulacji 4 tabl dziennie. Czekam na efekty :)

https://www.maluchy.pl/li-69787.png
    xvg47yr.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy mozna zaczac brac wiesiolka od 9 dc?

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można zacząć brać w dowolnym dniu, tylko przestać po owulacji

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ