Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze gdyby nastepne dwie byly wyzsze od najwyzszej z najnizszych czyli (wojej pierwszej zmierzonej w tym cyklu. Nie musza byc wyzsze od tej wczorajszej. Mam nadzieje ze zrozumialas cos z tego mojego masla maslanego:)
-
czyżby cykl bezowulacyjny? Zerknicie dziewczyny. To moje 1 mierzenie temp. Śluz, szyjka, bóle towarzyszące mówią mi że było, ale temp. jak nie skoczyła tak nie skacze.. Tu macie link do wykresu: https://ovufriend.pl/graph/6d9c6478a4eb7cab11b2e28e1c02f0b6
-
nick nieaktualnyDziewczynki mam takie pytanie:
wczoraj wyszedł mi pozytywny test owulacyjny (był to 9 dzień cyklu dopiero), dzisiaj pojawiło mi się dziwne plamienie, więc jeśli do tej pory brałam wiesiołek to powinnam już przestać czy jeszcze mogę brać??? i czy myślicie, że jest jeszcze szansa jakbym dzisiaj coś z mężulkiem zadziałała? bo niestety tylko wczoraj test robiłam, wcześniej nie i nie wiem tak naprawdę czy jestem po owulacji czy przed. -
Jesli test wczoraj wyszedl pozytywny to owulacja jest po 24-48 godzinach wiec dzis lub jutro wiec działaj dziś, jutro i pojutrze Nusia!!
-
nick nieaktualnycarolina84 wrote:Jesli test wczoraj wyszedl pozytywny to owulacja jest po 24-48 godzinach wiec dzis lub jutro wiec działaj dziś, jutro i pojutrze Nusia!!
dzięki Kochana dzisiaj też zrobiłam test i już negatywny wyszedł, więc ja nie wiem co jest grane w tym moim cyklu, dalej mam to lekkie plamienie...czy odstawić już wiesiołek??? -
nick nieaktualny
-
Nie Nusia, test gdy jest pozytywny pokazuje, że owulacja nastąpi w przeciagu 24-48 godz a nie że qoulacja jest właśnie w tej chwili więc jeśli dzis jest ujemny to ja obstawiam że właśnie dziś masz owulacje a test uprzedził Cię o tym wczoraj Z wiesiołkiem nie pomoge bo nie mam z nim styczności.
-
nick nieaktualnyno właśnie o to mi chodziło, o ten negatywny test dzisiaj, także dziękuje Ci bardzo za pomoc! najgorsze jest to, że przez ostatnie dni miałam bardzo dużo śluzu a dzisiaj już nic, tylko to głupie plamienie, więc nie wydaje mi się, że w tym cyklu się uda...niestety
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny