X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Pomoc w interpretacji
Odpowiedz

Pomoc w interpretacji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalia wrote:
    Nusia napisałaś w notatkach, że bolą Cię piersi. Napisz mi czy one bolą bez dotykania tak jak mnie. Czy jak je dotykasz to czujesz tak jakby się wypełniały i bolą? Ja tak mam ale bulgota mi w brzuchu i w jajnikach tak jak zawsze na @.

313eb32f3aa0c19fa4dd942eeeb74c32.png

hej Kalia, wiesz co bolą mnie, ale mniej niż w poprzednim miesiącu, są takie ciężkie...bolą jak dotknę, tak z boku bardziej. Mnie brzuch tez trochę pobolewa, ale jakoś inaczej, ciągnie w jajniku, to nie jest taki pulsujący ból jak np. przy owulacji tylko takie szczypanie, kłucie, trudno to określić. Ale ja nie byłam jeszcze nigdy w ciąży, więc nie wiem jak to jest w rzeczywiście, bo teraz każdy objawy może być objawem ciążowym albo okresowym.

• Kalia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko faza lutealna by się mi nie zgadzała jak to plamienie jest związane z @. Brzuch dziś w pracy tak mnie dołem dziwnie zabolał, takie dziwne skurcze, a za pół godziny plamka. Zmierzyłam tempkę po południu żeby zobaczyć czy może coś spadła w związku z @ ale 37,44. Zobaczymy, najwyżej się rozkręci i zaczniemy od nowa, świat się nie kończy :)

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dokładnie Kochana :) ale oby to były dobre i pozytywne sygnały :) ja mam w niedziele dostać @, więc zobaczymy :)

• Kalia Autorytet

Wysłany: 15 maja 2013, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w niedzielę ale coś czuję, że to jest to. Mamy takie same wykresy i takie same objawy także może coś z tego będzie. Mam nadzieję, że mi tempka jutro podskoczy. A bulgota Ci w brzuchu?

6dc6f14bbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to widzisz, ciekawe jak nam pójdzie :) wiesz co mi nic nie bulgota w brzuchu, ale dzisiaj się źle czuję, głowa mnie boli aż mnie mdli, jest mi niedobrze ale wstrzymuję się od brania leków przeciwbólowych, żeby nie zaszkodzić jakbym rzeczywiście była w ciąży...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, mogłybyście zerknąć na mój wykres? To w końcu znaczy, że nie miałam owulacji? Test wyszedł 4 razy pozytywny, a temperatura stoi w miejscu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze myszko ciężko stwierdzić, może rzeczywiście do owulacji nie doszło...chyba, że była w okolicach 12-13 dc, sama nie wiem

• Kalia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nusia, widziałam u Ciebie skok, super. U mnie podniosło się o 0,01, jestem troche zła. Zadzwonię dziś i umówię się do gina, może progesteronu mam za mało bo plamienie teraz rano ustało, zobaczymy co będzie w ciągu dnia.

6dc6f14bbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie niby skok, ale zobaczymy jak będzie dalej :) oby pozytywnie, ale zaczyna mnie boleć brzuch jak na okres więc zobaczymy....trzymam kciuki, żeby jutro tempka poszła u Ciebie w górę! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... no nic, dzięki Niusiu :) Już zgłupiałam. Dzisiaj temperatura podskoczyła, ale jest niewiarygodna - zmierzona o godzinę później niż zwykle... Czekam, zobaczymy. Jeszcze nie spisałam tego cyklu na straty, trudno się pogodzić z pustym miesiącem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no poczekaj :) może akurat owulacja będzie, ale później :) nigdy nic nie wiadomo :)

• Kalia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie plamienie dziś znowu ale nie boli mnie brzuch na okres tylko takie dziwne skurcze i ból raczej dziwny. Ale jak dziś się @ rozkręci to nic, za parę dni znów zadziałamy.

Nusia lubi tę wiadomość

6dc6f14bbc.png
  • nikitka Koleżanka

Wysłany: 16 maja 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Proszę o interpretację, może któraś się podejmie :)

75abef0afb2cd1d0bf478c12bd072d13.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2013, 18:17

nikitka
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 04:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikitka jak dla mnie super ! trzymam kciuki żeby dziś nie spadla ! utrzymuje się na wysokim poziomie wiec jest nadzieja :)

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • staraczka24 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy ktoras z was moglaby mi zinterpretować mój wykres? martwię się bo ten cykl jest zagmatwany bardzo.
    w 9 dc pęcherzyk miał 1.0 w 13 dc pęcherzyk miał 1.3 gin kazala przyjść 16 dc i robic w midyz czasie testy owulacyjne, we wtorek wyszeld pozytywny wiec zadzwoniłam do niej kazala wziąć pregnyl 10000 na pekniecie wiec wzielam wczoraj czyli 16 dc poszlam do niej i ona mowi ze nie ma pęcherzyka ani plynu w zatoczce i ze najprawcdopodobniej pekl bo nic nie widać ( ale sa tez inne male pęcherzyki) i nie wiem co o tym myslec.... bardzo się boje ze nici w tym cyklu, gin powiedziała ze jak się teraz nie uda to trzeba zrobić przerwę.
    dodam ze już 9 cykl biore clo i teraz to był drugi cykl z clo i pregnylem..
    https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6

Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą same.
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 18 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, możecie zerknąć na mój wykres? Wydaje mi się że ovufriend wyznaczył mi nieco za późno owu..

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Króliczynka Debiutantka

Wysłany: 18 maja 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, mógłby ktoś zerkną na mój wykres?

• colormania Znajoma

Wysłany: 18 maja 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spójrzcie proszę na mój wykres bo już się gubię :(

2b6d5d935c92dfb214c36d3ba0d8e9de.png
    [*] 14.08.2013 (5 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2013, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    colormania a to TY jesteś w ciąży? robiłaś test i wyszedł Ci pozytywny??

• colormania Znajoma

Wysłany: 18 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikany niby pozytywny ale beta ujemnie

2b6d5d935c92dfb214c36d3ba0d8e9de.png
    [*] 14.08.2013 (5 tc)
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ