Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKalia wrote:
hej Kalia, wiesz co bolą mnie, ale mniej niż w poprzednim miesiącu, są takie ciężkie...bolą jak dotknę, tak z boku bardziej. Mnie brzuch tez trochę pobolewa, ale jakoś inaczej, ciągnie w jajniku, to nie jest taki pulsujący ból jak np. przy owulacji tylko takie szczypanie, kłucie, trudno to określić. Ale ja nie byłam jeszcze nigdy w ciąży, więc nie wiem jak to jest w rzeczywiście, bo teraz każdy objawy może być objawem ciążowym albo okresowym. -
Tylko faza lutealna by się mi nie zgadzała jak to plamienie jest związane z @. Brzuch dziś w pracy tak mnie dołem dziwnie zabolał, takie dziwne skurcze, a za pół godziny plamka. Zmierzyłam tempkę po południu żeby zobaczyć czy może coś spadła w związku z @ ale 37,44. Zobaczymy, najwyżej się rozkręci i zaczniemy od nowa, świat się nie kończy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo to widzisz, ciekawe jak nam pójdzie wiesz co mi nic nie bulgota w brzuchu, ale dzisiaj się źle czuję, głowa mnie boli aż mnie mdli, jest mi niedobrze ale wstrzymuję się od brania leków przeciwbólowych, żeby nie zaszkodzić jakbym rzeczywiście była w ciąży...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Nusia, widziałam u Ciebie skok, super. U mnie podniosło się o 0,01, jestem troche zła. Zadzwonię dziś i umówię się do gina, może progesteronu mam za mało bo plamienie teraz rano ustało, zobaczymy co będzie w ciągu dnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a czy ktoras z was moglaby mi zinterpretować mój wykres? martwię się bo ten cykl jest zagmatwany bardzo.
w 9 dc pęcherzyk miał 1.0 w 13 dc pęcherzyk miał 1.3 gin kazala przyjść 16 dc i robic w midyz czasie testy owulacyjne, we wtorek wyszeld pozytywny wiec zadzwoniłam do niej kazala wziąć pregnyl 10000 na pekniecie wiec wzielam wczoraj czyli 16 dc poszlam do niej i ona mowi ze nie ma pęcherzyka ani plynu w zatoczce i ze najprawcdopodobniej pekl bo nic nie widać ( ale sa tez inne male pęcherzyki) i nie wiem co o tym myslec.... bardzo się boje ze nici w tym cyklu, gin powiedziała ze jak się teraz nie uda to trzeba zrobić przerwę.
dodam ze już 9 cykl biore clo i teraz to był drugi cykl z clo i pregnylem..
https://ovufriend.pl/graph/a8565a9e870565687f2366a5904708f6Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
nick nieaktualny