Pomoc w interpretacji cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Soonka ma racje, u mnie pierwsza faza cyklu to same zygzaki 😁😁😁👩🏻31 lat
Hashimoto,PCOS
🧒🏼33 lata
Luty 2021 ciąża biochemiczna 💔
15.07.2021 cień na teście ⏸️
2.08.2021 pierwsze USG - mamy zarodek 3mm i serduszko 💕
20.09.2021 - 7cm małego chłopczyka 💙
04.04.2022 - Powitaliśmy na świecie nasz największy Cud 🤱
Luty 2024 zaczynamy starania o rodzeństwo 🤞🏻
Maj 2024 ciąża biochemiczna 💔 -
Nie mam już sił do mojego wykresu. Możecie zerknąć? Kiedy wg Was mogła być owulacja? Bo jakoś nie jestem przekonana do terminu wyznaczonego przez aplikację 🤷🏼♀️ Coś mi nie gra z temperaturami.
-
Karola1688 wrote:Hej pomoże ktoś w interpretacji cyklu czy powolny skok oznacza że nie było owulacji
Ładnie rośnie u Ciebie, ja bym się nie martwiła 😊😊
Ponawiam prośbę o zerkniecie na mój wykres, bardzo zależy mi na poznaniu czyjejś obiektywnej opinii. Gdyby owu była wtedy, kiedy wyznaczyła mi to apka, to miałabym okres wczoraj. A tu ani widu, ani słychu, więc coś musiało pójść nie tak. Testy ciążowe negatywne (robiłam w pon i we wtorek, jakby miało coś być to już by było widać wtedy). -
Karola1688 wrote:Coś te nasze cykle dziwne, chociaż nigdy nic nie wiadomo w sumie temperatura powinna wzrosną gwałtownie 0.2 ale teraz sama nie wiem jak to jest. Według mnie miałaś owulacja później ale ja tam żadnym ekspertem nie jestem. 😉
Dzięki za opinię 😊 No trochę dziwne są, nie da się ukryć🤪 Pewnie dowiem się, kiedy była owu, jak już dostanę okres. Faza lutealna zawsze trwa u mnie 14 dni, więc sobie odejmę i będzie wszystko jasne. Muszę uzbroić się w cierpliwość 😃 -
Kolezanki dzisiaj robilam test ciazowy i wyszedl (+) jestem w szokuuuuuuuu
https://zapodaj.net/85fc316093427.jpg.html
Sama nie wiem jak to sie stalo, odczuwam czasami uderzenia goraca i jest mi zimno. W pierwszej ciazy bolaby mnie piersi a tu nic nie boli,staly sie tylko jakies takie bardziej miesiste.Anna-mama3 lubi tę wiadomość