Pomoc w interpretacji cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz Miśki proszę spójrzcie na mój wykres. Co myślicie, kiedy była owulacja, czy tak jak wyznaczył ovufriend czy później, bo trochę się obawiam, że się nie wstrzeliliśmy, ale już nie miałam psychy cisnąć mojego P na prokreacyjny seks.
👩🏻31 lat
Hashimoto,PCOS
🧒🏼33 lata
Luty 2021 ciąża biochemiczna 💔
15.07.2021 cień na teście ⏸️
2.08.2021 pierwsze USG - mamy zarodek 3mm i serduszko 💕
20.09.2021 - 7cm małego chłopczyka 💙
04.04.2022 - Powitaliśmy na świecie nasz największy Cud 🤱
Luty 2024 zaczynamy starania o rodzeństwo 🤞🏻
Maj 2024 ciąża biochemiczna 💔 -
Lolka kolka wrote:Kurka rurka pozytywny ??? Widze 2 kreski 🤔
Soonka lubi tę wiadomość
👩🏻31 lat
Hashimoto,PCOS
🧒🏼33 lata
Liseuek wrote:Faktycznie jakiś cień tam się przebija 💚 Powtórz za parę dni. Trzymam kciuki 🤞🏻
Chyba kreseczka ciemnieje, oby🙏🏽Liseuek, Mamanaobcasach lubią tę wiadomość
-
Liseuek wrote:
Plemniki zyja dluzej niz 24 godz.jesli maja warunki,wiec jak to sie mowi szansa zawsze jest 😉 -
Gratulacje 💚 spokojnej ciąży 😍👩🏻31 lat
Hashimoto,PCOS
🧒🏼33 lata
Dziewczyny zetknięcie na mój wykres? ja już całkiem zgłupiałam przez te moje niskie temperatury, owulka pozytywny, objawy owu dużo wcześniej niż pozytywny test. No jakaś masakra. Totalnie nic się nie zgrywa ze sobą. No i dołują mnie te niskie temperatury bardzo Może to być bezowulacyjny?03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Ola_45 wrote:Dziewczyny zetknięcie na mój wykres? ja już całkiem zgłupiałam przez te moje niskie temperatury, owulka pozytywny, objawy owu dużo wcześniej niż pozytywny test. No jakaś masakra. Totalnie nic się nie zgrywa ze sobą. No i dołują mnie te niskie temperatury bardzo Może to być bezowulacyjny?
Ola spokojnie daj sobie czas, moze sie dopiero rozkreca, jak dlugie cykle masz? -
Ola_45 wrote:Dziewczyny zetknięcie na mój wykres? ja już całkiem zgłupiałam przez te moje niskie temperatury, owulka pozytywny, objawy owu dużo wcześniej niż pozytywny test. No jakaś masakra. Totalnie nic się nie zgrywa ze sobą. No i dołują mnie te niskie temperatury bardzo Może to być bezowulacyjny?
Widzę, że u Ciebie apka zachowała się podobnie, jak u mnie w tym cyklu. Skoku w okolicy pozytywnego testu owu je było, a mimo to została wyznaczona owulacja. Jak usunę wyniki testów owulacyjnych, to nagle owu mi się mocno przesuwa na późniejszy termin. Także wiem, że nic nie wiem🙈 Może u Ciebie zbierało się na owulację, ale jednak jej jeszcze nie było? I pojawi się później? -
Lolka kolka wrote:Ola spokojnie daj sobie czas, moze sie dopiero rozkreca, jak dlugie cykle masz?
24-32dni. Tak się wahają mniej więcej03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dlaczego na straty? Przecież dopiero ci się cykl zaczął, wszystko jest przed tobą. Przed owulacja są różne temperatury, nie powinno się nimi aż tak sugerować. Dopiero w momencie większego spadku i nagłego wzrostu, który oznaczy owulacje, to te temperatury będą bardziej znaczace
Liseuek lubi tę wiadomość