Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak byłam mała źle poprowadził antybiotykotetapię i siadło mi na nadnercza. Leżałam we Wrocławiu w szpitalu, jak poszłam na wizytę do dziecięcego ginekologa, to mija mama mówi, że do dzisiaj słyszy jak wyzywa na lekarzy z mojego miasta, że prostego przeziębienia wyleczyć nie potrafią. Podobno ja byłam już 6 dzieckiem z mojego miasta z tym samym po takim samym leczeniu.
-
To dopiero pierwszy cykl starań z czego nie wiadomo czy faktycznie nie minelismy się z owulacja. Może wtedy co była taka mocna kreska to był dzień owulacji. Poza tym właśnie był chory to może też się przekłada na kondycję plemników. Teraz już jest zdrowy więc może się uda a jak przez 5 miesięcy dalej nic to chyba zacznę mu dawać te tabletki co ostatnio na poprawę nasienia. Kurde chciała żeby dzieci były z jednego miesiąca no ale trudno. Teraz chyba zrobię tak jak ostatnio czyli do 4 dni po owu będę mierzyć temperaturę a resztę zlac i czekać. Poza tym może lepiej bo od poniedziałku mam mieć rehabilitację i zabiegi które nie są dobre dla ciąży typu laser i ultradźwięki. Poniżej będą chyba tylko cwiczenia więc bez różnicy już będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 10:08
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Jeden cykl to nie ma co się jeszcze martwić. Nie musisz czekać, możesz już jemu podawać. Ja swojemu nie kupuję tych drogich, tylko daję wszystko osobno. Mam kurację na dłużej i za mniejsze pieniądze, No i dawki większe. Zanim zaszłam w ciążę dawałam mojemu magnez, cynk, selen, Wit.E, koenzym q10, który tez brałam i kwas foliowy. No i za 3 miesiące zaszłam czyli tyle ile trwa produkcja plemników, więc może podziałało. Wczoraj wyczytałam, że na poprawę endometrium działają okłady z borowiny, więc szukam jakiegoś fajnego SPA, trzeba połączyć przyjemne z pożytecznym, a i relaks dobrze na nas wpłynie, może się człowiek trochę wyluzuje. Uznaj ten cykl za niezbyt znaczący, bo wiadomo była choroba, więc organizm osłabiony nie traci energii na produkcję dobrej jakości plemników, tylko jest nastawiony na obronę organizmu, jeszcze jak brał jakieś leki, to też mogło osłabić jakość nasienia. Mam nadzieję, że w przyszłym cyklu się Wam uda.
-
Girl nie kart się i tak masz dobrą sytuację, jedno dziecko już masz, zdrowa jesteś więc prędzej czy później się uda.
Mój się zgodził na badanie nasienia i to o dziwo bez problemu, aż się zdziwiłam, myślałam że będzie marudził. Zobaczymy co powychodzi. Ze swojej strony staram się jak mogę wspomóc jego naturalnie, co dietą to dietą reszta suplementacja. Ze sobą walczę żeby chociaż trochę te cykle wydłużyć i pogrubić endometrium. W 4 d.c miałam 4, ale może te moje skąpe miesiączki są z cienkiego endometrium. Mam nadzieje, że torbiel szybko się wchłonie i miesiączki wrócą do normy, przede wszystkim żeby owulacja wróciła. Na razie 9 d.c i się nie zanosi na nic 😭. -
Kotek90 wrote:Girl nie kart się i tak masz dobrą sytuację, jedno dziecko już masz, zdrowa jesteś więc prędzej czy później się uda.
Mój się zgodził na badanie nasienia i to o dziwo bez problemu, aż się zdziwiłam, myślałam że będzie marudził. Zobaczymy co powychodzi. Ze swojej strony staram się jak mogę wspomóc jego naturalnie, co dietą to dietą reszta suplementacja. Ze sobą walczę żeby chociaż trochę te cykle wydłużyć i pogrubić endometrium. W 4 d.c miałam 4, ale może te moje skąpe miesiączki są z cienkiego endometrium. Mam nadzieje, że torbiel szybko się wchłonie i miesiączki wrócą do normy, przede wszystkim żeby owulacja wróciła. Na razie 9 d.c i się nie zanosi na nic 😭.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kotek90 wrote:Mi się wydaje, że mogłaś mieć owu 18 dnia cyklu a nie 16 więc może Ci się o 2 dni przestawić wszystko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2019, 14:48
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
U mnie owu zazwyczaj była dzień przed skokiem czyli jakieś 2 - 3 dni po śluzie. Pamietam jak dziś jak płakałam, że był śluz płodny, a mojego pana nie było i kochaliśmy się praktycznie przy śluzie już kremowym i wtedy zaszłam w ciążę i to jeszcze w trakcie podróży. Każda z nas jest inna.
-
Kurde dziewczyny powiem wam że dawno nie miałam tak obfitego krwawienia. W ostatnich miesiącach wystarczyła mi jedna podpaska na dzień a tutaj jak nad ranem jakoś zmieniłam tak teraz mnie zalalo że aż podpaska przemokla. Myślicie że to przez duphaston?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Niektóre dziewczyny mają obfite i bardziej bolesne miesiączki po nim, z drugiej strony niektórzy lekarze przepisują dupka właśnie na obfite krwawienia, więc możliwe, że to po nim. Niby ma on poprawić endometrium, więc jak było jego więcej, to i miesiączka będzie bardziej obfita.