Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotek90 wrote:Girl skoro szyjka wysoko, to u Ciebie jest owulacja, zresztą testy wychodziły Ci + więc owulacja jest około 36 godzin po.
No tak już o 10 rano było 36 h po pozytywnym teście. Ciekawe czy do wieczora będzie i męża zaciągne do łóżka :p. A może wystarcza te plemniki z środy. Zobaczymy jaka ta szyjka będzie wieczorem. Nie umiem ocenić czy otwarta czy zamknięta ale chociaż wiem kiedy jest bardzo wysoko a kiedy średnio
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Mnie się wydaje, że i tak może coś z tego być nie Ma co się niepotrzebnie denerwować i stresować, przecież nawet tutaj w artykułach piszą, że w tym okresie przed owulacja, w owulacje można codziennie . My z mężem przy pierwsze ciąży to codziennie się kochalismy i trafiło 1 cykl więc nie wiem czy to takie proste przełożenie
-
Dziewczyny byłam na imprezie. Badanie zrobiłam w labo gdzie wyniki można sprawdzić online i mam z tym problem bo mi się nie wyświetlają... Czyli muszę czekać do wtorku bo w poniedziałek nie dam rady zrobić. To już lepiej mogłam zrobić w tym drugim labo i wynik mogłabym odebrać w sobotę rano... Jestem taka wściekła