Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
anita92222 wrote:A wy też tak macie dziewczyny, że po owulacji do spodziewane miesiączki w tej fazie ostatniej jest bardzo wilgotno, ale jest to śluz lepki? Czy raczej powinno być sucho?
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj 10 dpo, zrobiłam test o czułości 10 i bardzo bardzo blada druga kreska. Nie wiem co o tym myśleć, chyba za wcześnie na radość... A na bete nie dam rady dzisiaj pójść bo nie mam z kim zostawić synka. Biorę też castagnus i nie wiem jak go odstawić?
-
Mojaciazaw2019 wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo, zrobiłam test o czułości 10 i bardzo bardzo blada druga kreska. Nie wiem co o tym myśleć, chyba za wcześnie na radość... A na bete nie dam rady dzisiaj pójść bo nie mam z kim zostawić synka. Biorę też castagnus i nie wiem jak go odstawić?
-
nick nieaktualnyMojaciazaw2019 wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo, zrobiłam test o czułości 10 i bardzo bardzo blada druga kreska. Nie wiem co o tym myśleć, chyba za wcześnie na radość... A na bete nie dam rady dzisiaj pójść bo nie mam z kim zostawić synka. Biorę też castagnus i nie wiem jak go odstawić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2019, 07:17
-
Bo jeszcze za wcześnie na wyrazna kreskę . Zrób za parę dni drugi albo pójdź na bete jak będziesz dała radę.
U mnie temperatura dalej niska, dziwne cmienie w okolicy jajnika i tak jakby piersi mnie trochę pobolewaly ale nie wiem czy to możliwe jak skoku nie ma . Jak następny cykl też będzie tak długi to się zalamie chyba...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kurcze ale jest tak blada że prawie niewidoczna, trzeba się przyjrzeć żeby zobaczyć. Chociaż w poprzedniej ciąży to w terminie miesiączki wychodziła też bardzo bardzo jasna. A teraz jeszcze 4 dni do @. Boję się cieszyć że się rozczaruje 😥 i niepokalanka jak biorę po 2 tabletki to chyba zmniejsze do 1?
-
Girl25 wrote:Bo jeszcze za wcześnie na wyrazna kreskę . Zrób za parę dni drugi albo pójdź na bete jak będziesz dała radę.
U mnie temperatura dalej niska, dziwne cmienie w okolicy jajnika i tak jakby piersi mnie trochę pobolewaly ale nie wiem czy to możliwe jak skoku nie ma . Jak następny cykl też będzie tak długi to się zalamie chyba...
A próbowałaś z niepokalankiem? Ja mam wrażenie że u mnie pomógł. Czułam owulacje jak dawniej i cykl krótszy. -
Mojaciazaw2019 wrote:A próbowałaś z niepokalankiem? Ja mam wrażenie że u mnie pomógł. Czułam owulacje jak dawniej i cykl krótszy.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]