Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza póki co. Poza tym że dziś śluz dalej jest. Ciekawe czy do jutra dostanę, jak nie to popołudniu pójdę po drugi test i zrobię we wtorek rano chociaż ostatnio 18 dpo wyszedł mi dodatni wieczorem. Dziś jest 16 dpo[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
a u mnie totalnie dziwne plamienie
-
Girl25 wrote:Moze implantacyjne? Jesteś 6 dpo.
Coś mi się wydaje że bez tabletek męża się nie obejdzie
Sama nie wien... To był taki śluz zmieszany z różowa krwią. Nigdy tak nie miałam. Było to tylko przy szyjce. No aż zrobiłam zdjęcie 😂
Zwykle jak miałam plamienia przed okresem to były one po prostu, mówiąc szczerze, brudne no. Takie brązowe z gęstym śluzem. Widać było, że się już macica zaczyna oczyszczać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 21:33
-
Girl25 wrote:Zobaczysz czy się powtórzy i jaka temp jutro
No tak. Jutro też idę badać progesteron -
Girl25 wrote:Ale ci ładnie urosła. Może coś z tego być
Oj bardzo bym chciała i już tak czuję, że się niepotrzebnie nastawilam -
Takie dziwne plamienie tyle dni po owulacji jest przeważnie implantacyjne chociaż rzadko się zdarza bo to oznacza że zarodek wgryzl się w jakąś ukrwiona cześć macicy i dlatego takie coś się zdarza. Ciekawe czy dziś po progesteronie można potwierdzić że to było zagnieżdżenie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Takie dziwne plamienie tyle dni po owulacji jest przeważnie implantacyjne chociaż rzadko się zdarza bo to oznacza że zarodek wgryzl się w jakąś ukrwiona cześć macicy i dlatego takie coś się zdarza. Ciekawe czy dziś po progesteronie można potwierdzić że to było zagnieżdżenie
No mnie też to daje d o myślenia, bo wcześniej jeśli miałam plamienia to takie brązowe, z gęstym śluzem, można powiedzieć skrzepami... nigdy to nie był taki czysty śluz jakby -
LaBellePerle wrote:No mnie też to daje d o myślenia, bo wcześniej jeśli miałam plamienia to takie brązowe, z gęstym śluzem, można powiedzieć skrzepami... nigdy to nie był taki czysty śluz jakby