Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotek90 wrote:Temperatura ładna, więc może być plamienie implantacyjne, bo do miesiączki jeszcze trochę jest, więc trzymam kciuki. Jeśli jesteś niecierpliwa, to możesz zrobić sobie betę, jeśli zarodek się zagnieżdża, to powinna już rosnąć. A progesteron też może wyjść podwyższony.
dziś byłam na progesteronie
bety nie chcę robić, bo zerowa nic jeszcze nie powie a na dodatnią może być za wcześnie
zrobię zwykłego sikańca może i tyle, tak 9 dni po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:04
-
LaBellePerle wrote:dziś byłam na progesteronie
bety nie chcę robić, bo zerowa nic jeszcze nie powie a na dodatnią może być za wcześnie
zrobię zwykłego sikańca może i tyle, tak 9 dni po -
Kotek, a Ty w tym miesiącu nie masz serduszek czy ich nie znaczysz? Czy zabezpieczacie się?
-
U mnie tak było 12 dni po owulacji, takie plamienia tylko ono było bardzo, bardzo jasne, różowe lekko i wtedy beta wyniosła 43,3 i nic nie było jeszcze widać na usg, bo miałam na następny dzień umówiona wizytę. Też dużo o tym czytałam o tym plamieniu, myślałam, że to tak bardzo rzadkie,a jednak też mi się zdarzyło, także życzę powodzenia 😘😊💪
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Kotek, a Ty w tym miesiącu nie masz serduszek czy ich nie znaczysz? Czy zabezpieczacie się?
Ok powinny być widoczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 10:36
-
anita92222 wrote:U mnie tak było 12 dni po owulacji, takie plamienia tylko ono było bardzo, bardzo jasne, różowe lekko i wtedy beta wyniosła 43,3 i nic nie było jeszcze widać na usg, bo miałam na następny dzień umówiona wizytę. Też dużo o tym czytałam o tym plamieniu, myślałam, że to tak bardzo rzadkie,a jednak też mi się zdarzyło, także życzę powodzenia 😘😊💪
Anitko, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
u mnie to też jest mega, mega jasne no! kurde, jak taki róż a nie czerwień!
oby mnie też się poszczęściło -
Kotek90 wrote:Mam, widocznie ich nie udostępniałam, zaraz zmienię.
Ok powinny być widoczne.
oo i od razu weselej
no, ale libido to Wy macie -
LaBellePerle wrote:Anitko, dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
u mnie to też jest mega, mega jasne no! kurde, jak taki róż a nie czerwień!
oby mnie też się poszczęściło -
LaBellePerle wrote:oo i od razu weselej
no, ale libido to Wy macie -
anita92222 wrote:U mnie też tak właśnie było, początkowo nawet nie zauważyłam, dopiero później jakby jak tak mocniej papier docisnelam, to było właśnie 12 Dnia, życzę Ci bardzo, żeby Tobie również się poszczescilo 😘🙂 a ile masz jeszcze do ewentualnej miesiączki?
7 dni mi zostało
u mnie to wczoraj wieczorem najpierw było ze śluzem, po paru godzinach miałam trochę różowej krwi na palcu przy sprawdzaniu szyjki, dzisiaj cisza -
Kotek90 wrote:Bo my się kochamy tylko wtedy kiedy możemy, czyli jak mój jest w domu i korzystamy ile się da. Zresztą jak się nie widzimy te 5 dni, a czasem nawet 2 tygodnie, to tak samo wychodzi, nie że musimy bo się staramy. Najgorzej, że jak sama widzisz w owulację nieraz nie uda się trafić. Chociaż w tym miesiącu mój akurat w dniu mojej potencjalnej owulacji miał badanie nasienia i dopiero na drugi dzień były serduszka, dlatego jestem na 100% pewna, że w tym miesiącu nici z tego. A na dodatek cienkie endometrium i nie wiem czy w ogóle owulację mam, więc ja się tam niczym nie nakręcam. Bo tak tak patrzę to i śluz kremowy lub lepki jest, piersi mnie tak po bokach pobolewają, jajniki bolą, plecy też, więc gdybym wiedziała, że coś może z tego być, to już bym się nakręcała, a tak to luzik. W środę kończę dupka i czekam na @, najgorsze, że w sobotę wyjeżdżam nad morze i okres dostanę😡
My też. Już na wątku o żelu concieve plus gadałyśmy o tym, że obaj nasi pracują na wyjazdy -
LaBellePerle wrote:My też. Już na wątku o żelu concieve plus gadałyśmy o tym, że obaj nasi pracują na wyjazdy
-
Girl25 wrote:Wg mnie beta to najwcześniej 2 dni przed terminem miesiączki. Teraz nie ma co szaleć
ja to w ogóle betę zamierzam robić tylko i wyłącznie, jeśli sikańce coś pokażą
-
Hej dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? Wszystko by się zgadzało- piękny skok temperatury, ale dzisiaj pojawił mi się piękny śluz płodny ... zupełnie nie rozumiem jak to możliwe ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 12:47
-
Mysza13 wrote:Hej dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? Wszystko by się zgadzało- piękny skok temperatury, ale dzisiaj pojawił mi się piękny śluz płodny ... zupełnie nie rozumiem jakbyś możliwe ??
lepiej udostępnij swój wykres do wglądu niż tak na miniaturce, bo wtedy wszystko jest rozjechane i ciężko ocenić -
Mysza13 wrote:Hej dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? Wszystko by się zgadzało- piękny skok temperatury, ale dzisiaj pojawił mi się piękny śluz płodny ... zupełnie nie rozumiem jakbyś możliwe ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 11:56
-
Mysza13 wrote:Poprawiłam- powinno być lepiej widoczne. Serduszkowania nie było w ostatnich 4 dniach wiec raczej odpada...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 13:32
-
PROGESTERON 19,77 - WYNIK SUPER, W CIĄŻY PO TERMINIE @ BYŁ 21