POMOGĘ w interpretacji wykresu wg metody Rötzera
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScarletta wrote:No z tą owulacją to miałam na myśli, czy w takim razie wedle tej metody owu miałam 16/17 dc, a nie tak jak mi wyznaczył OF 11 dc?
Metoda wyznacza płodność kobiety na przestrzeni cyklu. -
nick nieaktualnyEwelina0701 wrote:Czyli wychodzi na to ze od jutra mam fioletowe tło oznacza okres niepłodności bezwzględnej (przypadający w tym wypadku na wieczór 28 dnia) co znaczy wieczórt 28dnia? że wieczorem 28dc dostane @ ?
Szanse na ciążę daje współżycie w okresie bez tła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorisek28 wrote:to i ja mam pytanie, Czy z mojego wykresu ewidentnie śwaidczy o niedoborze progesteronu i za dużej ilości prolaktyny? czy coś jeszcze z niego można wywnioskować oprócz tego że jest bezowulacyjny
Nie podejmuję się takich analiz, o jakie prosisz... -
nick nieaktualnyja z miłą chęcią bym oddała swój wykres po lupę, no ale niestety u mnie ze sprawdzeniem tego śluzu jest tak, że trudno mam odróżnić kiedy i jaki jest. jedynie co udało mi się go odróżnić wtedy co i zaznaczyłam i później owulkę mi program wyznaczył, ale to wtedy na prawdę mogłam go rozróżnić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaulette wrote:ja z miłą chęcią bym oddała swój wykres po lupę, no ale niestety u mnie ze sprawdzeniem tego śluzu jest tak, że trudno mam odróżnić kiedy i jaki jest. jedynie co udało mi się go odróżnić wtedy co i zaznaczyłam i później owulkę mi program wyznaczył, ale to wtedy na prawdę mogłam go rozróżnić.
-
nick nieaktualnywewelinka wrote:witajcie mam prozbe zaczelam dopiero od tego cyklu mierzyc tempke i prosiłabym o pomoc,bo jak dla mnie to nie mialam chyba owulacji
Druga sprawa - jaki termometr wybrałaś i w jakim miejscu dokonujesz pomiaru? -
nick nieaktualnySandriii90 wrote:
Pozdrawiam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Nie jest problem, jeśli w ogóle jesteś w stanie odróżnić kiedy był ten dobrej jakości (zwłaszcza ten ostatni dzień) - w Twoim wykresie problem jest akurat brak 4 pomiarów pod rząd, przed właśnie tym śluzem...
-
nick nieaktualnywewelinka wrote:MIERZĘ RTĘCIOWYM DOWCIPNIE
-
nick nieaktualnySandriii90 wrote:Nie, nie zależy mi tylko na tym kiedy była owulacja. Zależy mi na ogólnej interpretacji wykresu.
Sandriii90 lubi tę wiadomość