Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wg mnie to zależy jak długie masz cykle, czy regularne czy nie. Proponuję abyś zrobiła betę i wszystko będzie jasne. Mogłaś mieć owulacje 5-go ale przytulaliście się dwa dni wcześniej więc tak czy tak mogło się udać Trzymam kciuki!bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
cykle mam najczesciej 32-dniowe czasami 35-dniowe ale nie za czesto... problem polega na tym, ze ostatnio tj, na przelomie ostatnich 2 tygodni spadlam 1,5/2 kg i to nie jest spowodowane dieta bo nie stosuje; moj organizm nie daje mi znac ze zbliza sie okres co jest dziwne, zawsze bylam ogolnie rzecz biorac opuchnieta (brzuch, piersi itp.) teraz jest zupelnie odwrotnie a do tego czuje jakies ciagniecie w jajnikach
bardzo bym chciala zrobic badanie krwi ale ciezko z ta beta bedzie bo ja mieszkam w uk a tu nie maja w zwyczaju robic takich badan... dla nich do 12 tygodnia ciaza nie jest brana pod uwage... -
migotka wrote:cykle mam najczesciej 32-dniowe czasami 35-dniowe ale nie za czesto... problem polega na tym, ze ostatnio tj, na przelomie ostatnich 2 tygodni spadlam 1,5/2 kg i to nie jest spowodowane dieta bo nie stosuje; moj organizm nie daje mi znac ze zbliza sie okres co jest dziwne, zawsze bylam ogolnie rzecz biorac opuchnieta (brzuch, piersi itp.) teraz jest zupelnie odwrotnie a do tego czuje jakies ciagniecie w jajnikach
bardzo bym chciala zrobic badanie krwi ale ciezko z ta beta bedzie bo ja mieszkam w uk a tu nie maja w zwyczaju robic takich badan... dla nich do 12 tygodnia ciaza nie jest brana pod uwage...
Jestes w 35 dniu cyklu, powtórz test ciążowy. Najlepiej po południu. Temperatura rośnie, nie spada nawet o pół stopnia. Wg mnie jest bardzo, bardzo duże prawdopodobieństwo, ze jesteś w ciąży. Czego szczerze Ci życzę!bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
-
nick nieaktualny
-
fizjo dzięki wygadywaniu się na forum i rozmowach z Wami mam w sobie tyle pozytywnych myśli, że wiem, że będę mamą... może jeszcze nie teraz, ale za jakiś czas trzeba wierzyć, że się uda
ale dziewczęta jak to jest z tym magnezem i B6 ??? pytałam w postach powyżej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2013, 18:25
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kiedy myślicie na kalendarzu pojawi się czerwona kreska, że owu wyznaczyło dzień płodny? Poza tym ponawiam pytanie. Czy wg Was po owulacji ( wg mnie była 14-go) przyrost temperatury jest prawidłowy? Tak bym chciała aby mi się w tym cyklu udało..
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
-
anutka, poczytałam...ze brak podwyzszonych temp, to wina progesteronu, z kolei to wina nie peknietego pecherzyka(czesto przeradza sie w torbiel) lekarze przepisuja czesto luteine na wywolanie @. Jak nie dostane do konca mc @to kupie sobie ta luteine i juz
-
Tez proszę ...
-
Czesc.Czy moglby mi ktos wytlumaczyc co sie u mnie dzieje?Bo ja juz calkowicie zglupialam i nie wiem o co chodzi...
-
fizjo wrote:anutka, poczytałam...ze brak podwyzszonych temp, to wina progesteronu, z kolei to wina nie peknietego pecherzyka(czesto przeradza sie w torbiel) lekarze przepisuja czesto luteine na wywolanie @. Jak nie dostane do konca mc @to kupie sobie ta luteine i juz
wiesz... z ta luteiną to może sama nie eksperymentuj... do lekarza w razie czego idź :)ja miałam kilka bezowulacyjnych cykli i nic złego się po nich nie działo, przyszła @ w przewidywanym terminie
fizjo a odnośnie magnezu i B6 - jak się zajdzie w ciążę to można dalej brać czy od razu odstawić ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2013, 20:25
-
Hej dziewczyny.możecie spojrzeć na mój wykres? Ovu. w ogóle nie pokazuje owulacji a temp skacze,w sumie testy ovu też negatywne.czy to możliwe že cykl bezowulacyjny?dodam że w poprzednim mies poronilam samoistnie a dopiero po tym krwawieniu organizm się oczyscil całkowicie.