Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
anutka, ja bralam cala ciaze magnez+b6(gin mi kazał ze wzgledu na aktywny tryb zycia).
jak tam u Ciebie samopoczucie??
Poczeakm do tego @, tak jak radzisz:*
Wczoraj przyszly testy owu te z allegro. Probowalam je na sobie a potem na mezu..zeby wiedziec czy to nie tylko taka sciema. Na moim druga kreska jest ale jasniejsza niz kontrolna. a na mezowym tylko na kontrolna. czyli chyba testy są ok -
fizjo jestem po 10 godzinnej podróży i padam z nóg, tempka mierzona na godz. 04:00 - 36,3, chyba dam ignoruj, bo zawsze mierzę o 08:30 może
rzeczywiście spróbuj z testami owu na pewno nie zaszkodzi, a być może pomoże heh... a swoją droga jak udało Ci się namówić męża na eksperymenty z testami owulacyjnymi ??? mój jak słyszy o owulacji i tych sprawach to tylko oczami przewraca
i nie stresuj się z powodu bezowulacyjnego cyklu... to się zdarza a nowy cykl to nowe nadzieje :* buzioleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2013, 18:50
-
https://ovufriend.pl/graph/b1b827ad3f85388a15f1321b1879dd7a
błagam o interpretację, owulacje powinna mieć dopiero 26 sierpnia a ovu wykazało, że była 3 dni temu w 10 dniu cyklu, a mam cykle 29-34 dni nic z tego nie rozumiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2013, 16:39
-
Dziewczyny spojrzycie na mój wykres proszę?
Czy przy takich niskich tempkach możliwe jest że w ogóle coś się zadziało?
Jak wcześniej mi się udało temperatury były wyższe około 36,90.
Z góry bardzo dziękuję
https://ovufriend.pl/graph/08130435566d968145394b62784cbc6eWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2013, 07:35
-
dziewczyny zerkniecie do mojego wykresu ??? ovu nie przesunęło mi dnia owulacji na wykresie, a przypuszczam, że wyznaczyło go źle... od 2 dni śluz płodny i tempka wyższa, ale ovu upiera się, że jestem po płodnych... i teraz sama już nie wiem czy mam zostawić wykres tak jak jest czy odznaczyć "ignoruj temperaturę" w 11 dc i zostawić, że teraz mam płodne dni ?? jak uważacie ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2013, 18:47
-
Cześć dziewczyny
U mnie było trochę przerwy. Wesele znajomych więc trzeba było trochę się rozluźnić ..choć po piątku trudno mi to przychodziło...
Trochę to dziwne.. bo czy można zajść w ciąże na 3 dni przed planowana @ ...przecież temp spadła..test wyszedł negatywnie ale po tym jak zaczęłam odczuwac jajnik poszłam do gin bo coś mi nie pasiło...oczywiście test zrobił - wyszedł negatywny ale.. po zrobieniu usg aż poprosił o konsultacje ..i powiedział że albo to wczesna ciaża około 5-6 dniowa albo nie wszystko się złuszczyło podczas mojej dziwnej @ ... teraz czekam i obserwuję, patrze sie na wykres..i jakoś nie mogę uwierzyć w to że mogło by się udac ... bo wszystko wskazuje na wykresie że nie....
Anutka wydaje mi się że to plamienie mogło być owulacyjne,..
Pozdrawiam
I trzymam kciukaski -
Anutka :Nie nastawiam się.- wolę się miło zaskoczyć
Tylko jedno mnie dziwi ....
Bo lekarz powiedział że jeśli wynik będzie negatywny to owulacje wyznaczył mi na 28 sierpnia ( czyli 13dc) ... a od 03.09 ( 19dc) mam brać luteine przez 10 dni...a ja zazwyczaj owulacje mam około 19-20 dc i boję się czy ta luteina nie zahamuje owulacji.
Nawet po temp wychodzi że 13dc to nie byłby czas na owulke
-
Hej dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres bo jest bardzo dziwny, chyba nie było owulacji (program nie zaznaczył) ale w sobotę miałam pulsacyjny ból trwający niecałą minutę i bardzo ładny śluz przez kilka dni łącznie z otwartą szyjką. Ta wyższa tempka mnie denerwuje (tak to jest jak się pije alkohol dzień wcześniej) i bardzo namieszała, że nie wiem co i jak.
-
hej dziewczyny, możecie spojrzeć na mój wykres? Mam małe nadzieje ale chyba zbyt niska temp. jak na pozytywne zakończenie cyklu
Poza tym wydaje mi się że ten wysoki skok był przez to że się przeziębiłam i miałam stan podgorączkowy niestety popsuło mi to całą obserwację
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2013, 11:17
-
Skok jest super niezależnie od powodu dobrze byłoby gdyby się utrzymał . Nie wiem kiedy serduszkowałaś ale w życiu wszystko jest możliwe