Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Dziewczyny mam prośbę możecie looknąc na mój wykresik czekam na owulke a dziś jak rano wstałam to na wkładeczce miałam taki lekko różowy śluz, czytałam że może on się podawić w ciągu owulacji... wczoraj robiłam test owulacyjny okolo 17 i testowa kreska mocna a druga już prawie jak ta testowa- więc wynik negatywny...
Pozdrawiam
Ania -
Ania_84 wrote:Hej,
Dziewczyny mam prośbę możecie looknąc na mój wykresik czekam na owulke a dziś jak rano wstałam to na wkładeczce miałam taki lekko różowy śluz, czytałam że może on się podawić w ciągu owulacji... wczoraj robiłam test owulacyjny okolo 17 i testowa kreska mocna a druga już prawie jak ta testowa- więc wynik negatywny...
Pozdrawiam
Ania
Aniu ja miałam kilka cykl gdzie miałam takie plamienie w czasie owulacji... zdarza się -
Kalia,
jak czytam forum, to nie wszystkie dziewczyny mają wysoką na początku ciąży. Przydaje się też oglądanie wykresów tych, co zaciążyłyKażda ma inaczej, więc myśl pozytywnie
Będę trzymała za Ciebie kciuki i proszę o to samo!
U mnie tempka baaaardzo wolniutko pnie się do góry... Tylko wydaje mi się, że owu miałam jednak w 15, 16, maks 17 dniu, a nie w 18, jak chce wykres... Zresztą - w tym cyklu już mi zaznaczało owu w 8 dc, w 9dc,m teraz przesunęło na 18, co już i tak jest bardziej zgodne z prawdą (tzn z moimi obserwacjami siebie)
Ale jakoś mam nadzieję, że w tym cyklu się udało
https://ovufriend.pl/graph/4f5f49933c69b9c135f1f6378b3a6343
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 07:24
-
@weronika86 - Temperatura spadła, ale ciągle się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie wiadomo czy to już zwiastun @, bo zawsze może jeszcze urosnąć. A to kiedy powinnaś dostać @, to ty sama powinnaś najlepiej wiedzieć, bo dzięki obserwacjom wcześniejszych cykli możesz określić, ile u ciebie zazwyczaj trwa faza lutealna. Póki co jest już 13 wyższych temperatur, jeśli nie jesteś w ciąży to jeszcze góra 4 dni do @, chyba że owu była dopiero, jak już zaczęły się wyższe temperatury, ale patrząc na szyjkę nie wydaje mi się...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 15:22
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
m_d_f wrote:@weronika86 - Temperatura spadła, ale ciągle się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie wiadomo czy to już zwiastun @, bo zawsze może jeszcze urosnąć. A to kiedy powinnaś dostać @, to ty sama powinnaś najlepiej wiedzieć, bo dzięki obserwacjom wcześniejszych cykli możesz określić, ile u ciebie zazwyczaj trwa faza lutealna. Póki co jest już 13 wyższych temperatur, jeśli nie jesteś w ciąży to jeszcze góra 4 dni do @, chyba że owu była dopiero, jak już zaczęły się wyższe temperatury, ale patrząc na szyjkę nie wydaje mi się...