Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Dziewczyny mam prośbę możecie looknąc na mój wykresik czekam na owulke a dziś jak rano wstałam to na wkładeczce miałam taki lekko różowy śluz, czytałam że może on się podawić w ciągu owulacji... wczoraj robiłam test owulacyjny okolo 17 i testowa kreska mocna a druga już prawie jak ta testowa- więc wynik negatywny...
Pozdrawiam
Ania -
Ania_84 wrote:Hej,
Dziewczyny mam prośbę możecie looknąc na mój wykresik czekam na owulke a dziś jak rano wstałam to na wkładeczce miałam taki lekko różowy śluz, czytałam że może on się podawić w ciągu owulacji... wczoraj robiłam test owulacyjny okolo 17 i testowa kreska mocna a druga już prawie jak ta testowa- więc wynik negatywny...
Pozdrawiam
Ania
Aniu ja miałam kilka cykl gdzie miałam takie plamienie w czasie owulacji... zdarza się -
Kalia,
jak czytam forum, to nie wszystkie dziewczyny mają wysoką na początku ciąży. Przydaje się też oglądanie wykresów tych, co zaciążyły Każda ma inaczej, więc myśl pozytywnie Będę trzymała za Ciebie kciuki i proszę o to samo!
U mnie tempka baaaardzo wolniutko pnie się do góry... Tylko wydaje mi się, że owu miałam jednak w 15, 16, maks 17 dniu, a nie w 18, jak chce wykres... Zresztą - w tym cyklu już mi zaznaczało owu w 8 dc, w 9dc,m teraz przesunęło na 18, co już i tak jest bardziej zgodne z prawdą (tzn z moimi obserwacjami siebie)
Ale jakoś mam nadzieję, że w tym cyklu się udało
https://ovufriend.pl/graph/4f5f49933c69b9c135f1f6378b3a6343
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 07:24
-
@weronika86 - Temperatura spadła, ale ciągle się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie wiadomo czy to już zwiastun @, bo zawsze może jeszcze urosnąć. A to kiedy powinnaś dostać @, to ty sama powinnaś najlepiej wiedzieć, bo dzięki obserwacjom wcześniejszych cykli możesz określić, ile u ciebie zazwyczaj trwa faza lutealna. Póki co jest już 13 wyższych temperatur, jeśli nie jesteś w ciąży to jeszcze góra 4 dni do @, chyba że owu była dopiero, jak już zaczęły się wyższe temperatury, ale patrząc na szyjkę nie wydaje mi się...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2013, 15:22
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
m_d_f wrote:@weronika86 - Temperatura spadła, ale ciągle się utrzymuje na wysokim poziomie, więc nie wiadomo czy to już zwiastun @, bo zawsze może jeszcze urosnąć. A to kiedy powinnaś dostać @, to ty sama powinnaś najlepiej wiedzieć, bo dzięki obserwacjom wcześniejszych cykli możesz określić, ile u ciebie zazwyczaj trwa faza lutealna. Póki co jest już 13 wyższych temperatur, jeśli nie jesteś w ciąży to jeszcze góra 4 dni do @, chyba że owu była dopiero, jak już zaczęły się wyższe temperatury, ale patrząc na szyjkę nie wydaje mi się...