Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie spadek kolejny, więc okres jak nic nadchodzi. Zresztą boli mnie już podbrzusze mocno, a nerwy mam okrutne Przyznam szczerze, że ciekawi mnie jak zachowa się temperatura jutro, bo póki co okresu nie ma, a spadek jest już spory...
Cóż....przy takich wynikach, to sobie mogę pomarzyć o dziecku. W kolejnym cyklu bromergon, duphaston i może coś z tego kiedyś wyjdzie. Mam dół i żal. Odnosze wrażenie,że paskudny los sobie ostatnimi czasy ze mnie drwi. W 4 ciąże zaszłam bez problemu, a teraz im dalej tym gorzejNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
littleladybird wrote:A u mnie spadek był jak na owu, ale tempka nie chce skoczyć do góry
miłego dnia dziewczyny i trzymam kciuki by jednak wasze spadki nie oznaczały @ :*
Mam podobna sytuacje.
Kazdy mi mowi, ze jak bede tyle mylec o dziecku to nie zajde w ciaze. Ale jak tu nie myslec ? Czy potraficie chociaz na chwile o tym zapomniec w momentach przytulania ? -
Skierka wrote:U mnie spadek kolejny, więc okres jak nic nadchodzi. Zresztą boli mnie już podbrzusze mocno, a nerwy mam okrutne Przyznam szczerze, że ciekawi mnie jak zachowa się temperatura jutro, bo póki co okresu nie ma, a spadek jest już spory...
Cóż....przy takich wynikach, to sobie mogę pomarzyć o dziecku. W kolejnym cyklu bromergon, duphaston i może coś z tego kiedyś wyjdzie. Mam dół i żal. Odnosze wrażenie,że paskudny los sobie ostatnimi czasy ze mnie drwi. W 4 ciąże zaszłam bez problemu, a teraz im dalej tym gorzej
Wiem co czujesz ja za kazdym razem mam to samo jak nadchodz @. Trzeba jendak miec nadzieje.Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero 1cs, ale w momencie seksu kompletnie nie myślę o dziecku i o tym, że seks jest po to, tylko że jest po to, by mieć bliskość, by było przyjemnie, żebyśmy się zrelaksowali itd.
Little - dzięki za opinię
A teraz żeby było dobrze, to powinnam się jutro spodziewać skoku do góry?
Chociaż kurde, pobolewa mnie ten brzuch tak typowo na @, więc nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 10:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Jest 6 dzien po owulacji wiec ten spadek u Ciebie moze byc na zagniezdzenie. Wazne zeby odbilo a raczej okresu jesli masz fl np 12 to teraz nie dostaniesz wiec nie masz sie czym martwic.
Tak jak przez niemal rok się ciągle nastawiałam na tak, to teraz wypieram myśl o możliwej ciąży i wszędzie węszę spisek objawów i ich zlośliwość. Ha, i znalazłam sobie zajęcie- "ja mądrala "odkryłam" po niemal miesiącu, że mogę edytować listę leków i objawów- no i heja- powprowadzałam moje herbatki na płodność i nazwy leków zamiast zaznaczać zamienniki- czyż ie geniusz ze mnie?
Okres mam wywoływany luteiną, więc obstawiam, że będzie cykl miał w tym miesiącu 30 dni. O jeden dzień przesunęłam branie luteiny, ale i tak boję się, że za szybko. Mam swietnego ginekologa, ale zawsze każe brać od 16 dnia- naczytałam sie o hamowaniu owu i wzięłam dzień później...na szczeście ovu cały czas zaznacza owulację.ciri22 lubi tę wiadomość