Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki za odpowiedź Wydaje mi się, że temperatura rosła przez 5 dni i 4 wyższa była o ponad 0,2 wyższa od niskich temperatur... Do wczoraj tj do 8dpo miałam wyznaczona owu linią ciągła, od niedawna prowadzę wykres i tej sytuacji zupełnie nie rozumiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo dlatego. Dla programu masz za krotka faze lutealna. Jak wprowadzisz okres powinna Ci krecha wrocic. Ale program powie ze masz za krotka faze i zgadza sie z nim udaj sie do lekarza bo przy takiej fazie mozesz dlugo nie zajsc.... powinna byc powyzej 10 dni minimum u Ciebie jest z tego co mowisz 9... wiec za niska dzisiejsza temoeratura dla programu..
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:To dlatego. Dla programu masz za krotka faze lutealna. Jak wprowadzisz okres powinna Ci krecha wrocic. Ale program powie ze masz za krotka faze i zgadza sie z nim udaj sie do lekarza bo przy takiej fazie mozesz dlugo nie zajsc.... powinna byc powyzej 10 dni minimum u Ciebie jest z tego co mowisz 9... wiec za niska dzisiejsza temoeratura dla programu..
Dzięki za wyjaśnienie, już rozumiem Przynajmniej będę wiedziała jak rozmawiać z lekarzem. Mam tylko nadzieje, że problem leży tylko w długości fazy lutealnej i po jej poprawieniu będzie już dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest mój trzeci cykl z mierzeniem temperatury, poprzednie miały 17 i 22 dni i niestety 8 dniowa fl. Przez prawie rok z powodu silnej anemii nie miesiączkowałam, dopiero po luteinie udało się przywrócić cykle, teraz nie biorę już leków ale jak widać do normalności jeszcze troszkę mi brakuje...
-
Luthien Ciri dobrze pisze. Koniecznie idź do lekarza. Mam nadzieję,że szybko wyreguluje Twój cykl.
Ja siedzę i czytam o tym moim poziomie progesteronu. Babka mi powiedziała, że owulacja mogła wystąpić,ale jednak te 8,5 mnie załamało Lepiej jak w zeszłym cyklu jest,ale i tak lipa....
Źle miNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri idź,bo jakby tak w tym był u Ciebie problem,to po co czekać na kolejny cykl? Jak zajdziesz teraz w ciążę ( czego Ci życzę z całego serca) to też warto wiedzieć ile wynosił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 13:33
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A ja mam dwa i elektroniczne i mierza mniej wiecej tak samo.u mnie dlugi elektroniczny mierzy. I jeden jest do jednego miejsca po przecinku a drugi do do dwoch i sie pokrywaja a innych firm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny