Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ale te nasze temp. to jak w filmie akcji. Napiecie rosnie, opada a pozniej znowu adrenalina skacze i nie mozna doczekac sie konca jak w "Modzie na sukces".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:10
Skierka, ciri22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:Wiecie co ale te nasze temp. to jak w filmie akcji. Napiecie rosnie, opada a pozniej znowu adrenalina skacze i nie mozna doczekac sie konca jak w "Modzie na sukces".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 10:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My też rano z zapartym tchem patrzymy jaka temp Jak jest wyjątkowo mała, to mierzę jeszcze raz i jest wyższa. Od czego to zależy? Mierzę 1 raz 5 minut, powiedzmy wychodzi 36,12 i od razu mierzę drugi raz i np. 35,98
Wiem, że jest wahanie temp na przestrzeni czasu, no ale nawet 10 minut?!
Albo to związane z tym, że przysypiam i mi się trochę paszcza otwiera
Ja już sobie w tym cyklu zbędnej nadziei nie robię. Za mocno się wcześniej nakręciłam, bo rpzy założeniu, że owu była 18 dc to wykres wyglądał przez chwilę baaardzo ładnie.
Także nie ma się co bezsensu nakręcać. Poczekam jeszcze te 3 lub 9 dni i zrobię test, lub przyjdzie @. -
nick nieaktualnyLiskova wrote:My też rano z zapartym tchem patrzymy jaka temp Jak jest wyjątkowo mała, to mierzę jeszcze raz i jest wyższa. Od czego to zależy? Mierzę 1 raz 5 minut, powiedzmy wychodzi 36,12 i od razu mierzę drugi raz i np. 35,98
Wiem, że jest wahanie temp na przestrzeni czasu, no ale nawet 10 minut?!
Albo to związane z tym, że przysypiam i mi się trochę paszcza otwiera
Ja już sobie w tym cyklu zbędnej nadziei nie robię. Za mocno się wcześniej nakręciłam, bo rpzy założeniu, że owu była 18 dc to wykres wyglądał przez chwilę baaardzo ładnie.
Także nie ma się co bezsensu nakręcać. Poczekam jeszcze te 3 lub 9 dni i zrobię test, lub przyjdzie @. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyluthien wrote:Czy mogłybyście spojrzeć na mój wykres? Program zaznaczył owu na 16dc ale dzisiaj tj. 25dc po wpisaniu temperatury poniżej linii podstawowej nie mam już zaznaczonej owu. Czy temperatura 9dpo może świadczyć o tym, że nie było owu??
-
Ciri, mój też pika, ale problem w tym, że on pika za wcześnie i ta temperatura nie jest realna. Wszędzie czytam, żeby elektronicznym mierzyć właśnie dłużej, nawet np. w przypadku gorączki.
Ja i tak mam niskie temperatury, np. 35,78 a jakbym mierzyła tylko tyle, aż on piknie, to chyba 34 by mi wychodziło..
Dlatego dzwoni budzik, wkładam termometr i potem od tego czasu mierzę 5 minut aż znowu budzik zadzwoni.Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny