Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CIRI nie dam rady kupic testow dzisiaj Nigdy nie robilam testow owulacyjnych.O jakiej poze dnia najlepiej robic testy ?
@ to raczej nie bo ja mam dlugie cykle 33 dniowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:20
-
nick nieaktualnyNoo to owulacja stawiam. Ja robilam testy przez trzy cykle. Raz robilam rano, raz popoludniu i raz kolo 22 i te kolo 22 wyszly dopiero pozytywnie, ja kupuje na allegro za 30 testow owu i jeden xiazowy dalam 15 zl, ktos kiedys mi powiedzial ze stezenie LH zwykle najwieksze jest wieczorem. I owulacje mieka szyjke i otwarta mialam na drugi dzien od pozytywnego testu.
Maxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaxima wrote:Ciri obys miala racje bo mam bole owulacyjne jak nic. Moze wieczorem kupie test.Dzieki za podpowiedz z Allegro. Moj malzonek bedzie biedny dzisiaj
-
Dziękuję dziewczyny :* Ogólnie to mam już kurwika i waga poszła lekko e górę więc pewnie małpa nadchodzi wielkimi krokami
Maxima ja mam z testami owulacyjnymi tak,że jak tylko pojawia się kreska to robię co 2h bo u mnie LH szybko rośnie i szybko spada. Jak bym robiła 2 razy dziennie,to pewnie bym mało kiedy wylapala. Ponoć dobre są jakieś testy z rossmana,ale ja z uk to nigdy ich nie miałam. No i jak Ciri pisze,najlepiej robić wieczorem,tak ok 18 tylko nie pić ze dwie godziny wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:10
Maxima lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyJa juz zobaczylam ze na owu strasznie zbieram wode na dwa dni w nic sie nie mieszcze. A u mnie kreska na testach jest widoczna prawie caly cykl wiec w dniach 12-15dc robilam 2 razy dziennie i nic. Mnie ktoras dziewczyna powiedziala ze poznym wieczorem jest stezenie najwieksze i u mnie sie sprawdzilo. O 22 wyszedl test pozytywny.
-
Ciri a bo to też każdy ma inaczej. Ja dopiero po pół roku nauczyłam się siebie. Teraz po ostatniej ciąży,to w ogóle mam wszystko w cały świat
Liskova u Ciebie ładnie oscyluje tempka póki cociri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Ciri jaki piękny skok niech szybuje wyżej i już tam zostaje
Skierko, spadek jest, ale tempka ponad linią więc jest ok Nie dręcz się za bardzo. Wiem to trudne i sama sobie z tym nie radzę W głowie mam tylko jedno, nie mogę się w pracy skupić. I myślę czy ta owulka jednak była, czy nie
U mnie dziś lekko się podniosło, ale miałam nadzieję, na większy skokSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny