Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiosenko temperatura wciąż nad linią wyższych temperatur, więc nie trać nadziei. Ponoć plamienia zaliczają się do starego cyklu. Właściwe krwawienie rozpoczyna okres.Tzn z tego, co mi wiadomo. Może dziewczyny mają inne doświadczenia Koniecznie zrób testNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Witajcie
Mąż smaży naleśniki na śniadanko, a ja do Was biegusiem
No więc u mnie wzrost delikatny znowu. Ładnie to wygląda, ale cóż....jeszcze może wszystko spaść
Liskova ja zawsze będę powtarzać,że częste przytualnki wcale nie zwiększają szansy, bo nasienie wtedy słabe Inna sprawa, ze po imprezie, piciu czy nocnych pobudkach, to jednak tempka raczej wzrasta. Nawet pomiar późniejszy niż zwykle daje zazwyczaj wyższy wynik. Przyjmuje się 0,05 na każde pół godziny później. Miejmy nadzieję,że u Ciebie to jednak fasolka i kciuków nie puszczam!
Ciri &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ladybird póki @ nie ma piłka w grzeSkierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkierko trzymam mocno za ciebie kciuki! U mnie właśnie wątpliwości się rozwiały bo przyszła @ Wciąż mnie jednak niepokoi to plamienie, może się za dużo naczytałam... Zobaczymy co będzie w przyszłym cyku, a raczej w obecnym skoro był łaskaw się dziś zacząć... Pozdrawiam was wszystkie!
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta ważny jest odstęp od owulacji. 10 dni to takie minimum. Przyjmując magnez z wit b6 możesz sobie naturalnie wydłużyć tę II fazę
Wiosenko a może zbadaj sobie w tym nowym cyklu progesteron 7 dpo? Często jak jest niedomoga lutealna, to właśnie są plamienia. Zrób to w tym cyklu, żeby nie tracić czasu Ja wyjdzie niski, to biegiem do lekarza po duphaston i wtedy też obowiązkowo badanie prolaktyny
PrimaSort jutro rano może się skuszę na teścikMarta29 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:
Ladybird póki @ nie ma piłka w grze
Piłka w grze cały czas. A dziś piękny rozciągliwy śluz przy szyjce, a szyjka otwarta może jednak owulka będzie? Kurcze, a jakby się jeszcze udało... Spokojnie, nie mogę się nakręcać, ale trzymajcie kciuki
Sierko, trzymam kciuki za testowanie
Ja też się boję mieć nadzieje, ale cały czas ją mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:19
PrimaSort, Skierka lubią tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Hej mam takie pytanko jak "głęboko" należy wkładać terometr? sorry za głupie pytanie
Tu nie ma głupich pytań. Jeśli nie wiemy, to pytamy, a jeśli wiemy to odpowiadamy na pytania innych ja gdy jeszcze mierzyłam w pochwie to też był max 5cmPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kąpałam dzieci i tak sobie właśnie myślałam,że na początku cyklu, jak już pogodzę się z rozczarowaniem, to taki spokój wewnętrzny mam. To mierzenie tempki mnie nie stersuje wtedy wcale, ale jak tylko jajnik zaczyna pikać, to mój spokój gdzieś ginie i robię się strasznie niecierpliwa Co ciekawe, jeszcze kilka cykli temu priorytetem było,żeby @ nie przyszła za szybko, bo II faza u mnie była za krótka. Teraz nawet o tym nie myślę,tylko czy się się udało i czy wyjdą dwie IINelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny