Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, czy siak, warto to badanie mieć, bo jak wyjdzie nie tak, to jest to dodatkowa informacja dla lekarza. Jak nie teraz, to wtedy trzeba czekac do kolejnego cyklu, a po co tracić czas
PrimaSort lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
PrimaSort wrote:Mi też dzisiaj przesunął z 13 dc na 15 dc... Tempka poszła w górę
Tak mnie wkurzył, że dałam mu żeby ignorował tę dzisiejszą tempkę, bo mi zaburzył całe spojrzenie na mój wykres
Poza tym zmierzyłam temp trochę później niż zawsze, więc to też swoją drogą.
Kusi mnie żeby jutro teścior machnąc, patrzyłam na galerię i widziałam, ze dziewczyny robią już w 9 dpo... -
nick nieaktualnycandela wrote:Dzięki dziewczyny za pomoc
chyba zacznę się tu udzielać bo mój mąż się nie nadaje do tego typu rozmów -
nick nieaktualnySkierka wrote:Jeśli 17 dc była owulacja, to ja bym robiła najwcześniej 23 a nawet 24 dc. 22 dizień cyklu, to wedle tego dopiero 5 dpo...troszkę chyba za wcześnie kochana
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Wiesz, z 13 na 15 to jeszcze, a z 18 na 24 to już od czapy totalnie.
Tak mnie wkurzył, że dałam mu żeby ignorował tę dzisiejszą tempkę, bo mi zaburzył całe spojrzenie na mój wykres
Poza tym zmierzyłam temp trochę później niż zawsze, więc to też swoją drogą.
Kusi mnie żeby jutro teścior machnąc, patrzyłam na galerię i widziałam, ze dziewczyny robią już w 9 dpo... -
Moj znowu rozumie to, ale sam twierdzi,że nie nadąża za tym wszystkim. Wie tylko co znaczy, jak mówię,że to już czas
Liskova ja miałam w ostatniej ciąży pierwszy cień kreski w 9 dpo, więc jednak czasem już coś tam wychodziciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Miałam jechać po test, ale u nas Rossmann do 16:00, a trochę roboty w domu mieliśmy. A teraz to już jestem wykąpana i siedzę po kocem, więc to oleję Najwyżej kupię jutro
Co do facetów, to akurat mój baardzo dużo rozumie, sam podpatruje czasem mój wykres i wie co i jak
Nie celowaliśmy specjalnie w dni płodne, bo i tak nie wiedziałam, kiedy będzie owu (mam późno), tylko tak na spontanie się kochaliśmy.
Ale sam obserwuje jaka temp, czy spada, czy nie i czy to dobrze czy źlePrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Miałam jechać po test, ale u nas Rossmann do 16:00, a trochę roboty w domu mieliśmy. A teraz to już jestem wykąpana i siedzę po kocem, więc to oleję Najwyżej kupię jutro
Co do facetów, to akurat mój baardzo dużo rozumie, sam podpatruje czasem mój wykres i wie co i jak
Nie celowaliśmy specjalnie w dni płodne, bo i tak nie wiedziałam, kiedy będzie owu (mam późno), tylko tak na spontanie się kochaliśmy.
Ale sam obserwuje jaka temp, czy spada, czy nie i czy to dobrze czy źle -
nick nieaktualnyciri22 wrote:zaden facet sie nie nadaje oni wola nie widziec, niech dziecko wezmie sie samo i nasze problemy to w koncu skad on moze zrozumiec przeciez jest facetem
-
nick nieaktualnySkierka wrote:Moj znowu rozumie to, ale sam twierdzi,że nie nadąża za tym wszystkim. Wie tylko co znaczy, jak mówię,że to już czas
Liskova ja miałam w ostatniej ciąży pierwszy cień kreski w 9 dpo, więc jednak czasem już coś tam wychodzi
-
U mnie dziś skok
Skierka i restza dziewczyn, jak u Was?
Ale ten wykres mnie wyjątkowo irytuje, musiałam znów mu dać żeby ignorował tę temperaturę, bo znowu mi przestawia owulację z 18 na 24dc. Nie mam pojęcia dlaczego, skoro 18tego ma ładne temperatury, a on nic tylko ten 24ty.Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri, faktycznie u Ciebie pięknie
Wiem, że dwa spadki, ale jeszcze rozważam, że jeden spadek był spowodowany tym, że wróciłam późno z imprezy (o 3:00) i krótko spałam, zmierzyłam temp bodajże o 6:30. No nic, tak jak mówiłam, wyjaśni się za parę dniPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny