Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
paznokietek wrote:Kochana a moze zrobimy w ten sam dzień?:D:D Co Ty na to? Ja mogę poczekać do 14 o ile nie dostane @.
Chociaż na razie mi się wykres beznadziejnie rozjechał i wg niego to powinnam @ dostać ok. 18 maja.
Ale nic to, zrobię ten test 14go i tyle.PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tzn właśnie to plamienie to nie było takie do końca plamienie. Zawsze mam plamienia i widać je na papierze, czasem wkładce, jako takie brązowe.
A tym razem na papierze były po prostu niteczki krwi, w niedużej ilości, ale były. Więc się jakoś zasugerowałam, że to mogła być implantacja (co by się zgadzało z odpowiednimi wzrostami i spadkami temp). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liskova faktycznie te Twoje temperatury skaczą niesamowicie. Ja tym zaznaczaniem owulacji przez ovu bym się nie sugerowała tak do końca, bo mi zmieniał kilka razy Zobaczymy jak te temperatury będą się teraz zachowywały. Nic więcej się nie da zrobić
ciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Liskova mnie załamuje każdy spadek, mimo że tempki wciąż nad linią podstawową. Ja mierzę też temp wieczorem. Zawsze przed zaśnięciem. Jak już wtedy widzę poniżej 37 to mam od razu czarne myśli. Z jednej strony stresuje mnie to mierzenie bardzo, ale z drugiej, jak w zeszłym cyklu odpuściłam i ten progesteron wyszedł za nisko, to byłam zła, bo nie mogłam tego odnieść do temperatur. Ehhh.....tak źle i tak nie dobrze
Ciri nie ukrywam,że jest nadzieja we mnie, tylko chyba wolę się też juz teraz liczyć z porażką, bo jednak zrobić dziecko nie jest tak łatwoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:U mnie dzisiaj malutki spadek. Generalnie nieduży, bo o 0,03 ale przez to głupek mi przesunął ovu na 24 dc i teraz w ogóle to bez sensu wygląda, czas współżycia słaby i wszystko do kitu.
A jak dla mnie to ta owu jednak była wtedy, co wyznaczył wcześniej, czyli 18 dc, jak Wy sądzicie? -
nick nieaktualny
-
PrimaSort nie, nie miałam. U mnie na monitoring musiałabym jechać do innego miasta (w uk ciężko i niego), a ja nie mam po prostu jak. Mimo wszystko moje cykle pomału wracają do normy i patrząc na wykres odliczyłam te 7 dni. Może nie będą mega dokładne, ale na pewno lepiej jak w zeszłym cyklu, gdzie poszłam stanowczo za późno Szczyt progesterony przypada na 21-23 dzień cyklu. Jednak, przy długich, nie regularnych cyklach ciężko to wyłapać. Jakbym mieszkała w Pl na bank bym się monitorowała, bo to jest super sprawa
PrimaSort lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnySkierka wrote:PrimaSort nie, nie miałam. U mnie na monitoring musiałabym jechać do innego miasta (w uk ciężko i niego), a ja nie mam po prostu jak. Mimo wszystko moje cykle pomału wracają do normy i patrząc na wykres odliczyłam te 7 dni. Może nie będą mega dokładne, ale na pewno lepiej jak w zeszłym cyklu, gdzie poszłam stanowczo za późno Szczyt progesterony przypada na 21-23 dzień cyklu. Jednak, przy długich, nie regularnych cyklach ciężko to wyłapać. Jakbym mieszkała w Pl na bank bym się monitorowała, bo to jest super sprawa