Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć mam prośbę. Czy mogłybyście spojrzeć na mój wykres? Staramy się z mężem od stycznia. Od marca zaczęłam znowu mierzyć temperaturę (wcześniej miałam naiwną nadzieję, że będę w tym niewielkim procencie, który zachodzi w ciążę jak o tym zamarzy ).
No i problem polega na tym, że wg mnie powinnam dostać @ wczoraj. Jedyne co się jednak pojawiło to minimalne plamienia. Bólu na @ nie ma, objawów ciążowych
(tych wszystkich wyczytanych na ovu ) - brak.
Dziś plamienie jeszcze mniejsze niż wczoraj. Test negatywny.
Wiecie może co może być przyczyną?
Z góry przepraszam jeśli pytanie jest idiotyczne dla was ale tak na prawdę dopiero zaczynam obserwację i nie bardzo się znam.
No i dzięki za wszelkie odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 08:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo raczej stawiam ze bedzie okres. W ostatnim cyklu mialam tak ze mialam plamienie nastepnego dnia slabe krwawienie 2 godziny i nic nastepnego rano znow dwie.godziny i nic potem znow 2 dni plamienia. Bylam u ginekologa powiedzial ze wszystko w porzadku. I ze zaczelam nowy cykl. Mozesz ozobczyc u mnie na wykresie i w notatkach jak to wygladalo.
-
nick nieaktualnySkierka wrote:PrimaSort progesteron badasz w 21-22 dc,ale pod warunkiem że owulacja była w 14 dniu. Generalnie zasada jest taka,że badasz 7 dni po owulacji. Ja badalam dziś. Najlepszy przy staraniach to taki powyżej 15. Powyżej 10 zazwyczaj świadczy o tym,że owulacja była
-
ciri22 wrote:To raczej stawiam ze bedzie okres. W ostatnim cyklu mialam tak ze mialam plamienie nastepnego dnia slabe krwawienie 2 godziny i nic nastepnego rano znow dwie.godziny i nic potem znow 2 dni plamienia. Bylam u ginekologa powiedzial ze wszystko w porzadku. I ze zaczelam nowy cykl. Mozesz ozobczyc u mnie na wykresie i w notatkach jak to wygladalo.
fajnie, dzięki.
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Spoko spoko czasem tak jest moze sie rozkrecic a jak nie to wizyta u lekarza chyba najlepszym bedzie rozwiazaniem
No ale w końcu trzeba będzie pójść. Jakby nie patrzeć najmłodsza to już nie jestem -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:A druga rzecz ze jak sie starasz to dobrze juz moec jakiegos lekarza prowadzacego ktory Cie zna... i lepeij pojsc do niego teraz a nie juz w ciazy bo to nigdy nie wjesz na kogo trafisz.
mądrze prawisz -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U mnie lekki wzrost Wiem, wiem...to nic jeszcze nie znaczy. Pewnie po badaniu progesteronu dowiem się,że owulacja nieprawdopodobna i znowu będę czekac na kolejny cykl
Paznokietku rozumiem Cię doskonale! Mnie jednak taki test 8,czy 9 dpo z jedną kreską mało stresuje, bo wiadomo,że ma prawo nie wyjść. Gorzej jak mam już te 12 dpo, bo w poprzednich ciążach krechy już były. No ale...nie umiem podejść do tego bez emocji, zwłaszcza jak w szufladzie mam jakieś 40 testów ciążowych Trudno. Może w kolejnym cyklu nabiorę wreszcie dystansu
Candela też mi się wydaje,że zaczyna Ci się okres. Oczywiście jeszcze tempka może odbić, ale tak to wygląda.
Prima sort nie mam pojęcia ile w Pl, bo ja jestem z Uk i robię na skierowanie zawsze. Przy Twoim cyklu ciężko wyłapać ten 7 dzień po owulacji. Przydałoby się robić go ze 3 dni z rzędu, a najlepiej połączyć z monitoringiem, gdzie lekarz będzie widział owulację
Ciri no widzę, widzę Pieknie kochana! Kciuków nie puszczam i czekam na więcej
Wiecie,że 3 lata temu dokładnie 13 maja wyszedł mi pozytywny test z synkiem? Zobaczymy, czy i tym razem 13 będzie szczęśliwyPrimaSort lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj malutki spadek. Generalnie nieduży, bo o 0,03 ale przez to głupek mi przesunął ovu na 24 dc i teraz w ogóle to bez sensu wygląda, czas współżycia słaby i wszystko do kitu.
A jak dla mnie to ta owu jednak była wtedy, co wyznaczył wcześniej, czyli 18 dc, jak Wy sądzicie?