Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a tak z ciekawości: idę jutro do gina na USG dopochwowe. Akurat z innego powodu niż ewentualna ciąża (miałam podejrzenia, że mogę mieć cystę/guza na jajniku i chce sprawdzić, bo u mojej gin to nic nie było widać).
I on ewentualnie coś zobaczy przy okazji, jak mi to USG będzie robił? Nie nakręcam się tym razem, tylko się zastanawiam
I głupie pytanie, ale jak kobieta idzie potwierdzić ciążę np. w 8tc to też się dopochwowe USG robi? -
Liskova w Pl raczej tak. Ja w UK z synkiem miałam na początku 8tc wypadek samochodowy i zrobili mi już przez brzuch. Pamiętam jak dziś. Było bardzo dobrze widać fasolkę
PrimaSort lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Ciri normalnie dmucham w tę Twoją tempkę,żeby poszła w górę &&&&&&&&&&&&
Liskova mnie pocieszają,że wciąż mam w tej grupie wyższych temperatur, ale wolałabym ,żeby rosło I znowu czekanie do jutra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skierka, z tym czekaniem DO JUTRA to jest jakaś masakra. Mnie się codziennie wydaje, że JUTRO to już na pewno będzie wiadomo, a tu wciąż nic.
Najpierw po owu jaka temp, potem był spadek, więc czy podskoczy, potem czy się utrzyma, ale nie, bo był spadek. Więc znów czy podskoczy. Skoczyło, więc czy się utrzyma. Nie utrzymało, bo dziś minimalny spadek, więc jutro znowu nerwy, czy będzie lepsza temp.
I tak pewnie przez kolejne kilka dni, bo 14.05 zrobię test...paznokietek lubi tę wiadomość
-
Paznokietku Twój wykres wygląda bardzo ładnie. Według mnie linia jest w dobrym miejscu. Trzymam kciuki!
Liskova ja mam podobny czas po owulacji i zatestuje juz w poniedziałek Opisałas idealnie to czekanie. Tez miałam spadek i panikę w oczach ehhh....oszalec idzie