Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
Na moje to owulka dopiero będzie.
Chociaż z drugiej strony to mogła już być. Ciężko stwierdzić cokolwiek z Twojego wykresu. Poczekaj kilka dni i obserwuj się, mierz tempkę. Wtedy coś więcej bedzie można powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:15
-
ciri22 wrote:To chyba nie jest kwestia u mnie spokoju i wyluzowania tylko tego ze jedna krecha boli a okres tak bardzo nie... noo nie wiem wole okres niz zobaczyc ta jedna kreske.
Masz racje lepiej @ jak jedna kreska. Nie trac jednak nadzieji, gdzies widzialam wykres jak dziewczyna robila raz test w 10 DPO, pozniej w 15 i oba byly negatywne dopiero w 22 DPO wyszedl pozytywny. (O ile dobrze dni pamietam to jakos tak bylo)
Ja zeczelam nowy cykl i zobaczymy ale jak to LISKOVA raz napisala teorie i temp. nic nam nie dadza co ma byc to bedzie.Liskova lubi tę wiadomość
-
Maxima wrote:Masz racje lepiej @ jak jedna kreska. Nie trac jednak nadzieji, gdzies widzialam wykres jak dziewczyna robila raz test w 10 DPO, pozniej w 15 i oba byly negatywne dopiero w 22 DPO wyszedl pozytywny. (O ile dobrze dni pamietam to jakos tak bylo)
Ja zeczelam nowy cykl i zobaczymy ale jak to LISKOVA raz napisala teorie i temp. nic nam nie dadza co ma byc to bedzie. -
nick nieaktualny
-
Picja, nie mówię że tak było, to takie moje przypuszczenia na podstawie obserwacji siebie od wielu lat Ból miesiączkowy pojawił się już w 29 dc, gdzie niby @ mam dostać w w38 dniu. 9 dni wcześniej to dla mnie za wcześnie. Brzuch i plecy bolą mnie na okres, jak mam go dostać dosłownie za kilka dni. W sensie 2-3, a nie 9. Co my się zgadzało, bo w 29 dc ból, a @ miała być w 32 dc
Jak dla mnie to u Ciebie nic, tylko zielono będzie
Za wysoka temp. żeby sobie tak szybko teraz spadła do @Picja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam wszystkie staraczki czy mogla by mi ktoras pomoc? tzn albo sprowadzic mnie na ziemie albo dodac iskierke nadziei? temp staram sie mierzyc o jednej godz ale niestety mam prace 3zmianowa i przez ostatni tydzien w roznych godz ja mierzylam. Od ostatnich czterech dni mam spadek tempki, fakt ze nie spadla za bardzo ale nie wiem czy mam sie szykowac na @ czy jeszcze miec nadzieje ze sie udalo dodam jeszcze ze dzisiaj mam 7dpo dopiero ale zrobilam test i wiadomo - negatyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 10:03
-
nick nieaktualny